Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

Rumianka 10:37, 29 mar 2017

Już rezerwuję sobie miejsce na ławeczce...
olga80 10:49, 29 mar 2017

Rumianka napisał(a)
Już rezerwuję sobie miejsce na ławeczce...

Masz jak w banku kawkę razem wypijemy
olga80 11:00, 29 mar 2017

wczoraj dzień zabiegany były przykre sprawy 2 już pogrzeb w miesiącu
Po południu korzystając z okazji,że M miał wolne wertykulował trawę

a moje tulipanki w pełnej krasie

Anusia 07:11, 30 mar 2017

olga80 napisał(a)
Dziś mam chwilę na ogród na zrywanie darni i przygotowanie rabaty na której jest kamień.I tak sobie tam kopię i wpadłam na pomysł rabata jest dość szeroka i zmieści się tam żwirowy placyk z ławeczką a i może ścieżkę jakąś wykombinuję.Muszę tylko buka tricolor przesadzić do drugiej części ogrodu znalazłam dla niego idealne miejsce. Mniej więcej w tym miejscu

Pomysł z placykiem i ścieżką podoba mi się. Ja też mam do zerwania kawałek darni. Dopadła mnie niemoc jak to bywa u Hashimotek. No ale motywujesz mnie, więc pewnie się za to zabiorę.
MirellaB 07:27, 30 mar 2017

olga80 napisał(a)

Tak Mirellko przy kamieniu muszę mieć dobry dostęp do pompy więc najwygodniej i najbezpieczniej dla roślin jak będę miała tam żwirek

Terenia to już wszystko rozumię
Ale będzie ładnie
MirellaB 07:29, 30 mar 2017

Trawnik mamy zwertykulowany w połowie hi hi. Brzydka u nas pogoda od wczoraj - pada.
Terenia tulipany śliczne. Ja czekam na te, które od Ciebie dostałam
07:54, 30 mar 2017
Tereniu będę kibicować i podglądać jak prace się posuwają.
Fajne takie placyki z ławką,jest gdzie przysiąść z kawą i odpocząć
Ja też jestem bohaterem jak i Ty Męża też gonią terminy,nie zawsze jest a pewne prace trzeba wykonać.Pomaga jak może.Ale większość ja robię.
Rób ten placyk sobie powoli,nie nadwyrężaj się,trzymam kciuki za realizację co sobie zaplanowałaś

Serdeczności zostawiam

edit: Nowy avatarek
Kawa 07:58, 30 mar 2017

już ci tulipany rozwkwitnęły??
nie ma sprawiedliwości
olga80 13:31, 30 mar 2017

Anusia napisał(a)

Pomysł z placykiem i ścieżką podoba mi się. Ja też mam do zerwania kawałek darni. Dopadła mnie niemoc jak to bywa u Hashimotek. No ale motywujesz mnie, więc pewnie się za to zabiorę.

Aniu nawet ni wiesz jak mi się mój plan podoba co do zrywania darni jakoś mnie to nie przeraża tyle zerwałam to i jeszcze ten kawałek dam radę U mnie też zdiagnozowali chorobę tarczycy ( niedoczynność ) teraz już wiem,że moja niemoc to ni lenistwo a choroba no moja waga pomimo diety w górę
olga80 13:34, 30 mar 2017

MirellaB napisał(a)

Terenia to już wszystko rozumię
Ale będzie ładnie

Mirellka czasami wszystko trzeba przemyślć na jesień jak zaczynała pracę na tą rabatą to nawet by mi placyk do głowy nie wpadł teraz uważam,że to super pomysł
U nas wtorek był piękny i Janek zdążył zwertykulować trawnik,wczoraj padało więc posiałam nawóz teraz czekam na piękny zielony dywan