Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

ania1110d 18:24, 08 maj 2017

Witam przejrzałam nie które watki i muszę przyznać że dzieje sie u Ciebie oj dzieje, rabata poszerzona wiec więcej miejsca dla roslinek.a róże masz piękne
Zana 18:28, 08 maj 2017

Terenia, super że kamień wciągnęłaś w rabatę. Ale masz teraz pole do popisu i wyżycia się. Jakie rozmiary ma ta rabata? Ogromna się wydaje na zdjęciach
Makao_J 19:50, 08 maj 2017

Ta rabata i tak była duża ale teraz to normalnie szał jest
Iwk4 07:53, 09 maj 2017

Tereniu, przyszlam pochwalić rabatę. Pięknie wkomponowalas kamień.
Ty kochana już mozesz być dumna.
Pamiętam Tereniu twoje początki. I fajnie, ze twoj mężuś Cię wspiera. Są jednak prace, co jednak męskie oblicze mają. U mnie czekam, by Zbyszek pomógł mi podlaczyc prąd do ciurkadelka.
olga80 08:48, 11 maj 2017

Ewik napisał(a)
Rabata wyszła świetnie, I ta przestrzeń mmm☺

Ewa ile ja jeszcze róż mogę dokupić aż mi się bucha cieszy
olga80 08:49, 11 maj 2017

ania1110d napisał(a)
Witam przejrzałam nie które watki i muszę przyznać że dzieje sie u Ciebie oj dzieje, rabata poszerzona wiec więcej miejsca dla roslinek.a róże masz piękne

róże to moja miłość zapoczątkowana na O ogród nie mały sporo pracy jeszcze,ale i tak już cieszy
MirellaB 08:51, 11 maj 2017

Terenia pogoda się poprawia można działać w ogrodzie
Ja czekam na pomoc w sadzeniu i zaczynę działać
olga80 08:52, 11 maj 2017

Zana napisał(a)
Terenia, super że kamień wciągnęłaś w rabatę. Ale masz teraz pole do popisu i wyżycia się. Jakie rozmiary ma ta rabata? Ogromna się wydaje na zdjęciach

Długo myślałam nad tym co z tym kamieniem zrobić zostawić go samotnego czy wciągnąć go w rabatę.Trochę się bałam tej szerokość w najszerszym miejscu jest 4m długość 12m ale muszę podciągnąć ją jakieś jeszcze 2m.
olga80 08:53, 11 maj 2017

Makao_J napisał(a)
Ta rabata i tak była duża ale teraz to normalnie szał jest

Aniu ta rabata powstaje od jesieni.Mam nadzieje,że rośliny będą na niej ładnie rosnąć
olga80 08:58, 11 maj 2017

Iwk4 napisał(a)
Tereniu, przyszlam pochwalić rabatę. Pięknie wkomponowalas kamień.
Ty kochana już mozesz być dumna.
Pamiętam Tereniu twoje początki. I fajnie, ze twoj mężuś Cię wspiera. Są jednak prace, co jednak męskie oblicze mają. U mnie czekam, by Zbyszek pomógł mi podlaczyc prąd do ciurkadelka.[/quote

Dziękuję Iwonka ogród się zmienia i to faktycznie cieszy a to zasługa naszej ogrodowiskowej braci Janek pomaga na ile mu czas pozwoli pewne rzeczy to on musi zrobić nie ma wyjścia.Też musi na stałe pociągnąć prąd do oczka i wyłożyć kostkę na obrzeżu nie bawię się w takie prace.Pozdrawiam.