Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 21:15, 23 wrz 2018

Urszulla napisał(a)
Z niższych miskantów Morning Light Gosiu. Ale jak Zebrinusy mają 3 m to może Gracimulus u mnie ma do 2m.

A mój Zebrinus dopiero pokazuje się nad hortensją- nie ma jeszcze 1,5 m i nie wiem czy osiągnie takie rozmiary jak u Ciebie. A już 3 sezon siedzii kaprysi. Domaga się kompostu.

Właśnie gracki rozważałam
malgorzata_s... 21:16, 23 wrz 2018

boguslawa_madejska napisał(a)

Podoba mi się ta rabata buszpan+trawa to nowa rabata ?
Piękny tarasik masz teraz

Nie Bogusiu to rabata przy tarasie i cały czas taka była
Mala_Mi 20:02, 24 wrz 2018

Moje zebrinusy też się położyły i też myślę czy całe wyciepać czy tylko część...

Mam sporo takich kamyków .. dawaj mi tu Krzysia ..

Ścieżki taras.. bosko

Ogród Twój przeszedł taką metamorfozę .. że Twój czas na forum to czas wykorzystany na maksa.. było fajnie a jest rewelacyjnie. Chyba to mnie najbardziej wkurza, że ja sie cofam w rozwoju Na to teraz wpadłam.. psychoanaliza na szybcika

malgorzata_s... 21:32, 24 wrz 2018

Mala_Mi napisał(a)
Moje zebrinusy też się położyły i też myślę czy całe wyciepać czy tylko część...

Mam sporo takich kamyków .. dawaj mi tu Krzysia ..

Ścieżki taras.. bosko

Ogród Twój przeszedł taką metamorfozę .. że Twój czas na forum to czas wykorzystany na maksa.. było fajnie a jest rewelacyjnie. Chyba to mnie najbardziej wkurza, że ja sie cofam w rozwoju Na to teraz wpadłam.. psychoanaliza na szybcika

Aniu chcesz takie ptice?? Zebrinusy idą do ludzi to już na 100%.
Ogród mój się zmienił bardzo dzięki Ogrodowisku, Danusi i właśnie też dzięki Tobie.
Jest wiele ogrodów gdzie czerpałam inspiracje.Jest wiele pięknych baardzo. Każdemu powtarzam że jak byłam u Ciebie na świętowaniu pierwszego dnia lata to szczena opadła mi do kostek.
Aniu nie wyobrażam sobie wielkich zmian u Ciebie bo wg. mnie to ogród ideał a ten trudno zmieniać
Dlatego może wydaje Ci się że stoisz w miejscu.Wiemy dobrze tu na O ile pracy trzeba aby utrzymać piękny zadbany ogród. Wszystko rośnie, robi się busz i trzeba to ogarniać szczególnie w ogrodzie kilkunastoletnim. Zmiany u Ciebie przecież też zachodzą te niezbędne. Reszty nie trzeba zmieniać bo zawsze było pięknie. Buziaki
boguslawa_ma... 08:52, 25 wrz 2018

Gosiu będę cię męczyć o tą rabate ,mam 3 kule buszpanu (sama wychodowałam)i rozpienice podzielę na 2 szt.jaka odległośc robić,tylko nie wiem czy to nie robić na wiosnę bo trawy dzieli się wiosną?
Darń muszę ściągnąć
AgataM 09:31, 25 wrz 2018

Podziwiam u Ciebie niesamowitą ogrodową elegancję. No i ten trawnik.....
Pozdrawiam cieplutko
malgorzata_s... 16:03, 25 wrz 2018

boguslawa_madejska napisał(a)
Gosiu będę cię męczyć o tą rabate ,mam 3 kule buszpanu (sama wychodowałam)i rozpienice podzielę na 2 szt.jaka odległośc robić,tylko nie wiem czy to nie robić na wiosnę bo trawy dzieli się wiosną?
Darń muszę ściągnąć

Bogusiu kulki mam posadzone co 140 cm a rosplenica jest pośrodku czyli 70 od kulki.
malgorzata_s... 16:04, 25 wrz 2018

AgataM napisał(a)
Podziwiam u Ciebie niesamowitą ogrodową elegancję. No i ten trawnik.....
Pozdrawiam cieplutko

Agatko bardzo Ci dziękuję
Katkak 20:08, 25 wrz 2018

Gosia, a ja znowu nad ciociogrodem się rozpływam. Inaczej nie da rady. cudne dekoracje na stole na tarasie zrobiłaś. I rozplenice już rak adnie wyzłocone.
BasiaLT 21:59, 25 wrz 2018

Małgosiu twojemu pięknemu ogrodowi żadna rewolta nie jest w stanie zagrozić.