Moje zebrinusy też się położyły i też myślę czy całe wyciepać czy tylko część...
Mam sporo takich kamyków .. dawaj mi tu Krzysia ..
Ścieżki taras.. bosko
Ogród Twój przeszedł taką metamorfozę .. że Twój czas na forum to czas wykorzystany na maksa.. było fajnie a jest rewelacyjnie. Chyba to mnie najbardziej wkurza, że ja sie cofam w rozwoju Na to teraz wpadłam.. psychoanaliza na szybcika
Aniu chcesz takie ptice?? Zebrinusy idą do ludzi to już na 100%.
Ogród mój się zmienił bardzo dzięki Ogrodowisku, Danusi i właśnie też dzięki Tobie.
Jest wiele ogrodów gdzie czerpałam inspiracje.Jest wiele pięknych baardzo. Każdemu powtarzam że jak byłam u Ciebie na świętowaniu pierwszego dnia lata to szczena opadła mi do kostek.
Aniu nie wyobrażam sobie wielkich zmian u Ciebie bo wg. mnie to ogród ideał a ten trudno zmieniać
Dlatego może wydaje Ci się że stoisz w miejscu.Wiemy dobrze tu na O ile pracy trzeba aby utrzymać piękny zadbany ogród. Wszystko rośnie, robi się busz i trzeba to ogarniać szczególnie w ogrodzie kilkunastoletnim. Zmiany u Ciebie przecież też zachodzą te niezbędne. Reszty nie trzeba zmieniać bo zawsze było pięknie. Buziaki
Gosiu będę cię męczyć o tą rabate ,mam 3 kule buszpanu (sama wychodowałam)i rozpienice podzielę na 2 szt.jaka odległośc robić,tylko nie wiem czy to nie robić na wiosnę bo trawy dzieli się wiosną?
Darń muszę ściągnąć
Gosia, a ja znowu nad ciociogrodem się rozpływam. Inaczej nie da rady. cudne dekoracje na stole na tarasie zrobiłaś. I rozplenice już rak adnie wyzłocone.