Dzięki wielkie... a nabytki już posadzone, tylko to takie malizny, że nie są widoczne na zdjęciach, ha, ha. Trochę czasu minie zanim nazwę je dorodnymi okazami...
Gosiu, ramki mamy identyczne, ja mam jeszcze czarną trochę inaczej udekorowaną, ale w innej części ogrodu...A po kratkach pną się clematisy, ale jak narazie lupa potrzebna, by je tam dostrzec...
Radziu, witaj u mnie... dawno się nie wygłupialiśmy z rymowankami, nieprawdaż? A prymulki dzielę co wiosnę, nie muszę więc kupować, ale też z drugiej strony, nie mogę doczekać się imponujących kępek...ale co się odwlecze, to nie uciecze...
A próbowałaś wysiewać nasiona? Z nich bardzo szybko są bardzo ładne sadzonki- jak wysiejesz w tym roku to przyszłej wiosny zakwitną A nie czekaj to pierwiosnki:/ Prymulki maja nasiona, bo ja ich nie mam?
Co do rymowanek to prawda i powiem ci że ja ( własnie dzisiaj sobie o tym myslałem) czekam do weekendu, potem na wioske, do ogrodu, a pod koniec dnia napisze wtedy kilka wierszyków
chociaż nie wiem czy widziałaś ale ja swój ostatni wierszyk ułożyłem nie tak dawno, na tłusty czwartek No dobra jednak trochę dawno. Mam nadzieję że i ty zarzucisz wkrótce jakiegoś ryma