Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Rumianka 21:36, 24 kwi 2017

agnieszka_m napisał(a)
Ale czyściutko wypielęgnowane
Fajne latarenki masz
Zanim chwaściory wyjdą spod kory, to trochę wody upłynie w Wiśle...A latarenki upolowane z przeceny... Lubię takie okazje...
Rumianka 21:39, 24 kwi 2017

olga80 napisał(a)
ładnie czyściutko i wiosennie na rabatach i nowe nabytki zamieszkają w ogrodzie
Dzięki wielkie... a nabytki już posadzone, tylko to takie malizny, że nie są widoczne na zdjęciach, ha, ha. Trochę czasu minie zanim nazwę je dorodnymi okazami...
olga80 21:58, 24 kwi 2017

Elisko roślinki małe,ale szybko nadgonią
gosika67 22:02, 24 kwi 2017

Elisa witaj ale masz wypielęgnowane rabatki , znajoma ramka, fajny pomysł na te podpórki drewniane, co się po nich pnie? Pozdrawiam. Gosia
Radziu2013 22:05, 24 kwi 2017

Świetna obwódka z prymulek Taka wiosenna!!!
hanka_andrus 22:18, 24 kwi 2017

Pierwiosnki są niezawodne! Emuś dobrze wybrał!
Rumianka 22:18, 24 kwi 2017

olga80 napisał(a)
Elisko roślinki małe,ale szybko nadgonią
Mam taką nadzieję, ale przy tej zimie tej wiosny o optymizm coraz trudniej...
Rumianka 22:20, 24 kwi 2017

gosika67 napisał(a)
Elisa witaj ale masz wypielęgnowane rabatki , znajoma ramka, fajny pomysł na te podpórki drewniane, co się po nich pnie? Pozdrawiam. Gosia
Gosiu, ramki mamy identyczne, ja mam jeszcze czarną trochę inaczej udekorowaną, ale w innej części ogrodu...A po kratkach pną się clematisy, ale jak narazie lupa potrzebna, by je tam dostrzec...
Rumianka 22:24, 24 kwi 2017

Radziu2013 napisał(a)
Świetna obwódka z prymulek Taka wiosenna!!!
Radziu, witaj u mnie... dawno się nie wygłupialiśmy z rymowankami, nieprawdaż? A prymulki dzielę co wiosnę, nie muszę więc kupować, ale też z drugiej strony, nie mogę doczekać się imponujących kępek...ale co się odwlecze, to nie uciecze...
Radziu2013 22:29, 24 kwi 2017

Rumianka napisał(a)
Radziu, witaj u mnie... dawno się nie wygłupialiśmy z rymowankami, nieprawdaż? A prymulki dzielę co wiosnę, nie muszę więc kupować, ale też z drugiej strony, nie mogę doczekać się imponujących kępek...ale co się odwlecze, to nie uciecze...

A próbowałaś wysiewać nasiona? Z nich bardzo szybko są bardzo ładne sadzonki- jak wysiejesz w tym roku to przyszłej wiosny zakwitną A nie czekaj to pierwiosnki:/ Prymulki maja nasiona, bo ja ich nie mam?

Co do rymowanek to prawda i powiem ci że ja ( własnie dzisiaj sobie o tym myslałem) czekam do weekendu, potem na wioske, do ogrodu, a pod koniec dnia napisze wtedy kilka wierszyków

chociaż nie wiem czy widziałaś ale ja swój ostatni wierszyk ułożyłem nie tak dawno, na tłusty czwartek No dobra jednak trochę dawno. Mam nadzieję że i ty zarzucisz wkrótce jakiegoś ryma