Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

waldek727 01:20, 13 lis 2015

Rumianka napisał(a)

Lubię, jak wieczorem oświetlają różne zakątki ogrodu...
Mam ich sporo...

To Ty Eliska również do tych romantycznych dusz należysz.
Mnie też ta drewniana latarenka przypadła do gustu, ponieważ widać na niej ,,ząb czasu".
Rumianka 08:29, 13 lis 2015

Gardener27 napisał(a)
Wow ... ale kolekcja lampionów Ten drewniany to mój faworyt

I przeze mnie ulubiony najbardziej...
Rumianka 08:31, 13 lis 2015

L00zak napisał(a)
Cudne te latarenki

Twoje latarenki domeczki bardziej mnie zachwycają. Nigdzie wcześniej takich nie widziałam...
Rumianka 08:37, 13 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ja dzisiaj mały włos , a też z lampionem bym przyjechała, ale jednak rozsądek zwyciężył i kupiłam chłopcom papcie
Czasem rozsądek musi wziąć górę, bo inaczej kiepsko z nami...

Anusia napisał(a)
Nie żartowałaś pisząc, że masz ich sporo. Mysza z kotkami też cudna )
Trzeba uważać by nie stłuc, bo są szklane...

AnnaCh napisał(a)
Lampiony śliczne, moja ulubiona ta biała
Długo stała na deszczu i trochę rdzy się pokazało...
Rumianka 08:39, 13 lis 2015

waldek727 napisał(a)

To Ty Eliska również do tych romantycznych dusz należysz.
Mnie też ta drewniana latarenka przypadła do gustu, ponieważ widać na niej ,,ząb czasu".
Jestem stara romantyczka, lubię nastrojowe światło, nastrojową muzykę, a drewniana latarenka moja ulubiona...
Filomena 08:43, 13 lis 2015

Latarenki - taki niezbędniczek-cukiereczek na romantycznie udany wieczór. Nawet zima za pasem nie przeszkodzi cieszyć się czarem ich blasku.
Jestem pod wrażeniem Twojej znajomości gwary - kaszubskiej - tak? To bardzo podbudowujące, że wciąż pielęgnujemy tradycję, jesteśmy dumni z pamiętania o korzeniach, z których wyrośliśmy. Ja dotąd lubuję się w kaszubskich haftach i ich symbolice kolorów i układów kwiatów. Odzyskują swój blask w nowoczesnych metalowo- sterylnych wnętrzach.
kamila66 09:00, 13 lis 2015

Latarenki super też mam ich trochę ale nie takie ładne
Rumianka 09:04, 13 lis 2015

Filomena napisał(a)
Latarenki - taki niezbędniczek-cukiereczek na romantycznie udany wieczór. Nawet zima za pasem nie przeszkodzi cieszyć się czarem ich blasku.
Jestem pod wrażeniem Twojej znajomości gwary - kaszubskiej - tak? To bardzo podbudowujące, że wciąż pielęgnujemy tradycję, jesteśmy dumni z pamiętania o korzeniach, z których wyrośliśmy. Ja dotąd lubuję się w kaszubskich haftach i ich symbolice kolorów i układów kwiatów. Odzyskują swój blask w nowoczesnych metalowo- sterylnych wnętrzach.
Twoja wypowiedź chwyciła mnie za serce, tak pięknie ujęłaś to, co dla nas w życiu, w tym zagonionym świecie, powinno być najważniejsze- korzenie...Pozdrawiam. Idę do Twojego wątku, bo chyba tam jeszcze nie byłam...
AsiaK_Z 09:17, 13 lis 2015

Cześć Eliso. Dziękuję za odwiedziny u mnie
Przeczytałam cały wątek... na dwa razy. Ogród pięknie dojrzewa, tytułowa koniczynka bardzo pomysłowa. Zauważyłam też, że lubisz starym lub nie używanym przedmiotom dawać drugą młodość.
Co mnie zastanawia... czy Wy mieszkacie na odludziu? Dlaczego łazisz po wyżkach? (chodzi o zdjęcia z dachu?) chcesz spaść?
Będę zaglądać
Rumianka 11:14, 13 lis 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Cześć Eliso. Dziękuję za odwiedziny u mnie
Przeczytałam cały wątek... na dwa razy. Ogród pięknie dojrzewa, tytułowa koniczynka bardzo pomysłowa. Zauważyłam też, że lubisz starym lub nie używanym przedmiotom dawać drugą młodość.
Co mnie zastanawia... czy Wy mieszkacie na odludziu? Dlaczego łazisz po wyżkach? (chodzi o zdjęcia z dachu?) chcesz spaść?
Będę zaglądać
Po obu stronach mamy sąsiadów za płotem, jedynie naprzeciw są jeszcze działki do sprzedaży. Z dachu zdjęcia są robione sporadycznie, jak eM sprawdza komin, to przy okazji cyknie fotki...