Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Rumianka 11:33, 26 lip 2022

Basieksp napisał(a)
Bardzo mi się podoba zestawienie perukowca z tymi liliowcami mam u siebie takie same, przynajmniej bardzo podobne i chyba zgapię od Ciebie to zestawienie, myślę, że się nie pogniewasz a mój perukowiec będzie miał towarzystwo

Basiu kopiuj do woli. Dla mnie to miód na serce że czymś mogę zainspirować. Pozdrawiam
Rumianka 11:35, 26 lip 2022

Martka napisał(a)
Elisko, piękny masz ogród, bardzo zadbany, mnogość kwiecia w lipcu, a zielona grota z ławeczką i brama do niej prowadząca - rewelacja. Posiedziałam, pozachwycałam się. Gratulacje!

Dziękuję pięknie za zachwyty. Fajnie że moje pomysły podobają się nie tylko mnie.
gogo 02:17, 31 lip 2022

Rumianka napisał(a)

Wszystkie sposoby warte wypróbowania, a te swoje najpewniejsze, bo sprawdzone. Teraz ogród cieszy mnie najbardziej, bo doczekałam się kolorków, na które tak czekałam. No i są. A tak przy okazji Grażynko, wszystkie roślinki od Ciebie wyglądają na zadowolone z nowego miejsca, a u mikołajka pokazało się nawet nowe gniazdeczko listkowe... Dzięki raz jeszcze...

Masz rację, najlepsze metody sadzenia są te sprawdzone osobiście lub z rad forumowiczów

Cieszą kolory, a Ty masz ich bardzo dużo, co i mnie cieszy, bo mam się czym zachwycać

O, dobra wiadomość, że rośliny zadomowiły się
I mikołajek się przyjął, a przecież wysłałam maluszki.
Rumianka 23:19, 09 sie 2022

gogo napisał(a)

Masz rację, najlepsze metody sadzenia są te sprawdzone osobiście lub z rad forumowiczów

Cieszą kolory, a Ty masz ich bardzo dużo, co i mnie cieszy, bo mam się czym zachwycać

O, dobra wiadomość, że rośliny zadomowiły się
I mikołajek się przyjął, a przecież wysłałam maluszki.

Grażynko, mikołajek rośnie fajnie, pokazują się co chwilę nowe listki, żeleżiak rośnie w 4 miejscach i też widać, że przyjął się - nowe listki i wszystkie stoją na baczność, wilczomlecz, to rośnie tak szybko, jak na wyścigach jakichś, ostrogowce stoją też na "baczność", ciemierniki cuchnące mają trochę przyżółcone liście, ale może dlatego, że rabata cały czas w słońcu...najsłabiej mają się trawki, które mam w doniczkach, przyżółkły, ale ze środeczka wychodzą powoli nowe zielone żdźbła...będzie dobrze...
Rumianka 23:26, 09 sie 2022

Ogród dostał nowy domek dla owadów, wykonany własnorecznie...
Rumianka 23:26, 09 sie 2022

Moja nowa "miłość" jeżówki...i mnóstwo motyli...
Rumianka 23:35, 09 sie 2022

Rumianka 23:37, 09 sie 2022

Rumianka 23:40, 09 sie 2022

Rumianka 23:43, 09 sie 2022