Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

iwka 12:01, 31 maj 2016

anna_t napisał(a)

M dzwonił do niego, dzisiaj nic dla mnie nie ma oby przeżyły..
lecę się trochę rozgościć u Ciebie
nie, po raz ostatni wysyłałam pocztą. Zroszone były dobrze, ale jednak w środku koperty jest folia więc powietrza mało porażka
anna_t 12:02, 31 maj 2016

Kasya napisał(a)

nie ma kranu...jest pompa

wode mam poza tym z wodociagu ale 12,5 za m3 wiec staram sie nie uzywac za duzo, glownie podlewam z tej studni

wiadomo ze jest pompa ale jakie masz wyjście na wodę?
anna_t 12:04, 31 maj 2016

iwka napisał(a)
nie, po raz ostatni wysyłałam pocztą. Zroszone były dobrze, ale jednak w środku koperty jest folia więc powietrza mało porażka

moze sie uda, jak jutro dojadą to w porządnie wilgotną ziemię je posadzę.
iwka 12:11, 31 maj 2016

anna_t napisał(a)

moze sie uda, jak jutro dojadą to w porządnie wilgotną ziemię je posadzę.
Ania zerknij prv
anna_t 12:14, 31 maj 2016

moja rewolucja gazetowa, musze do soboty to ogarnąć a jest taki skwar ze wytrzymać na dworze nie mogę..plecy mam zjarane juz chyba trzeci raz
anna_t 12:15, 31 maj 2016

pare tujek mi brązowieje. podejrzewam ze albo poprostu podeschly trochę albo spaliłam korzenie nie rozpuszczonym nawozem bo lezał troche pod nimi, co sądzicie?
AnnaCh 12:18, 31 maj 2016

Zadam standardowe pytanie u Ciebie: a podlewałaś?
Lej wodę pod te tuje
Filemon24 12:39, 31 maj 2016

u mnie the fairy padły nie przykryłam na zimę bo mi się nie chciało w sumie to w ogóle róż nie przykryłam z lenistwa
oczywiście już wymyśliłam zastępstwo i posadzę w ich miejsce swany
Aniu ja będe roślinki przenosić jak tylko prace z fundamentem się zakończą bo już nie mogę na to wszystko patrzeć :/
co do kory ja mam w jednym miejscu ale nie taką sklepową z worków tylko z lasu sobie kiedyś przywiozłam była bardzo gruba i dosyć spora i chwasty mi na tej rabacie w ogóle prawie nie rosną
Filemon24 12:41, 31 maj 2016

AnnaCh napisał(a)
Lej wodę pod te tuje

też tak podejrzewam, że to brak wody, Aniu kietuj wodę ile wlezie ja to wszystko tak podlewam że aż pływa w wodzie i nie mam takich problemów
moja siostra też miała taki problem z tujkami w tamtym roku no i okazało się, że to niedobór wody powodował schnięcie gałązek
Anda 12:45, 31 maj 2016

AnnaCh napisał(a)
Lej wodę pod te tuje

Sorry kochane Anie, ale uchachalam sie troszke
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies