jak bedziesz planowala wieksze zakupy trawkowo bylinowe to kolo mnie sa w bardzo dobrych cenach
przy wiekszej ilosci moze warto albo moze po prostu bedzie jakas okazja
szczegoly moge ci napisac pw jesli bedziesz zainteresowana
Ania, ponoć drzewa szukasz? A czytam że już na cztery się zdecydowałaś. Dobrze czytam? Będziesz mieć brzozy, grujecznika, ambrowca i graby, tak? Szukasz czegoś jeszcze? Bo Renia mnie tu do tablicy wywołała a ja nie wiem o co chodzi? Pomóc coś? Z drzew oczywiście bo ja na projektowaniu się nie znam- mogłabym mieszkać na łące, żaden problem
Popieram
Ukorzeniałam żurawki, runiankę (od Krysi), podzieliłam nawet trawkę od jankosi, której miałam nie dzielić
Ja bym z tymi bukszpanami na skarpety tez nie szalała ... bo na takie większe to Ci może wyjdzie ze 200sztuk (na mój mały żywopłocik pojedynczy kupiłam 100sztuk) i orientuj się w kwestii możliwości zakupu bo nie wiadomo czy będą w tym miejscu, o którym mówi Karolina ... dlatego tu też możesz pomysleć o ukorzenianiu (Krysi to świetnie wychodzi)