Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

AgataP 13:22, 25 lis 2016

anna_t napisał(a)
Ania może i ciężka praca ale mi się wydaje że jak się kocha to co się robi to jakoś się nie odczuwa wysiłku tak bardzo
Gosia byłabym Ci bardzo wdzięczna za opinię
Ania jeszcze 3 tyg temu bym cię przekonywała ze siedzenie w domu ogłupia a teraz się z Toba zgodzę. wolę być juz kurą domową ale szczęśliwą i wyluzowaną niż męczyć się, stresować i skracać życie nerwami.
Danka ja nie gram choć wygrać bym chciała nieruchomości bym nakupowała i zapewniła przyszłość sobie i dzieciom

Ja może nie kocham aż tak bardzo tego co robię, ale uwielbiam za możliwości jakie mi daje - jestem wyluzowana, bez stresu, kawka o poranku z widokiem na ogród No i wakacje, mogę mieć nawet 2 miesiące
Ale przeszłam już swoje na etacie, jeśli nie będę musiała to nie wrócę do takiej pracy
Filemon24 13:58, 25 lis 2016

Jeśli przełożony ma mniejszą wiedzę od podwładnego to na pewno ma większe znajomości tak to u nas w Polsce działa, ewentualnie może mieć inne atuty niż wiedza haha
AniMa 14:02, 25 lis 2016

No cóż...niektórzy brak wiedzy nadrabiają dowartościowywaniem się kosztem pracownika...Niestety
ag_zie 14:13, 25 lis 2016

Widzę że powrót do pracy dał Ci popalić....nie martw się też od listopada pracuję...na 1/2 etatu i zdalnie z domu - jest ok ale już się martwię że od kwietnia powrót na cały etat i to w biurze........a sezon się będzie zaczynał!
Trzymam kciuki za Ciebie i trzymaj się dzielnie!
Filemon24 14:58, 25 lis 2016

AniMa napisał(a)
No cóż...niektórzy brak wiedzy nadrabiają dowartościowywaniem się kosztem pracownika...Niestety

masz racje..... takich bufonów nie brakuje :/
anna_t 15:08, 25 lis 2016

Macie rację teraz bardziej licza się relacje niż wiedza, szkoda bo blokowane są fajne stanowiska a stanie w miejscu zawodowo to kolejny dół ...
Aga ja też wrociłam na mniejszy etat ale i tak mam dosyć, ja dojeżdżam 25-30 minut
Margarete 16:38, 25 lis 2016

anna_t napisał(a)
Kobitki pytanko mam nieogrodowe
Chorwacja, czy macie do polecenia jakieś domki/studio do wynajęcia tam na wakacje?

Podpytaj Ren33 - była tam w tym roku w wakacje i chwaliła sobie
MirellaB 16:47, 25 lis 2016

Ja swoje też przeszłam w pracy. Byłam lepiej wykształcona niż moja przełożona - źle ; wszyscy mnie chwalili - źle.
Przeszłam agresywny mobbing, straciłam zdrowie i jeszcze coś bardzo ważnego o czym nie chcę pisać. Wykończyła mnie nerwowo. Odeszłam z pracy.
Teraz jestem na swoim i nie chcę już pracować u kogoś.
makadamia 19:03, 25 lis 2016

Tiaa....
Szczęśliwa kura domowa. Też bym chciała dopóki nie przypomnę sobie że codziennie obiad bym musiała robić. Już bym wymówki nie miała że praca
anna_t 19:39, 25 lis 2016

Małgosiu dzięki, podpytam
Mirella na swoim chyba najlepiej choć ja wbrew pozorom lubie prace w korporacji bo przestrzegają praw kadrowych i świadczenia zapewnione. gorzej gdy blokowany jest awans przez networking
Asia aż tak nie lubisz gotować? może jakies obiady domowe z dostawą znajdź, finansowo podobnie wychodzi a nie trzeba przy garach stać