Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 10:40, 17 lut 2016

siakowa napisał(a)

A mnie bierze podglądanie uwielbiałam jako mała dziewczynka jadąc z rodzicami autem ciemnym wieczorem zaglądać ludziom do mieszkań w których nie zaslonili okien i oglądać jak wyglądam ich mieszkania tak więc pokaż serenity albo inny kolor

Ja się ograniczam do Pinteresta No i na Domo czasem coś obejrzę jak trafię Na razie telewizor u mnie jedynie łapie kurz - i połapie jeszcze trochę...
Sebek 10:41, 17 lut 2016

nawigatorka napisał(a)
Jak przebranie?podobalo sie?

A jakże Zwłaszcza obcym ludziom w autobusie i na przystanku
Zielona 13:42, 17 lut 2016

siakowa napisał(a)

A mnie bierze podglądanie uwielbiałam jako mała dziewczynka jadąc z rodzicami autem ciemnym wieczorem zaglądać ludziom do mieszkań w których nie zaslonili okien i oglądać jak wyglądam ich mieszkania

Chyba lubi to każdy, kto interesuje się tym tematem. Najbardziej lubię stare kamienice. W mieszkaniach widać sztukaterię, lampy wiszące z wysokich sufitów, drzwi z historią. Nowe domy też przykuwają uwagę, choć wciąż jeszcze łatwiej ocenić po nich raczej datę powstania domu, niż to, kto w nim mieszka. Moda na konkretne kolory, bryły, ozdoby elewacji powoduje, że większość płynie z nurtem. A mnie od jakiegoś czasu kręci indywidualność - taka jak w domach rodzin, które obejrzałaś w podanym przeze mnie linku.
Zielona 13:45, 17 lut 2016

Sebek napisał(a)

A mnie wzięło Mam też była zadowolona z nowych kolorów w salonie Nie byłem pewny, czy do beżów i brązów będą pasować, ale jednak

I bardzo dobrze! To jest fajne, że mamy tak różne ostrzeganie tego samego. Gdyby wszyscy mówili jednym głosem - jaka to by była rozmowa? Wolę różnorodność.

PS Pozdrowienia dla Mamy Nie każdy mieszkający z Rodzicami może liczyć na takie otwarcie na zmiany.
Sebek 17:30, 17 lut 2016

Uwielbiam Twoje postrzeganie świata Marta Co do indywidualności - chyba nie każdy ma chęci, by otoczenie w którym mieszka było wyjątkowe. Większość ludzi woli pozostać w strefie komfortu (choćby kolorystycznego) i lubi płynąć głównym ściekiem, że się tak wyrażę
Jeśli chodzi o mnie to ja sam jestem eklektyczny (50 shades ) i szczerze nie umiem określić w jakim stylu czuję się najlepiej - dlatego ściera się u mnie choćby polerowana stal na z bielonym drewnem. Pełen kontrast - cały ja
Sebek 17:32, 17 lut 2016

Mam coś dla Was w tym ponurym dniu Koloroterapia

Sebek 17:33, 17 lut 2016

Sebek 17:34, 17 lut 2016

Anda 17:39, 17 lut 2016

Piękne kolory, śliczne widoki pokazujesz. A tu jeszcze cała wieczność do lata... Tak mi się teraz przynajmniej wydaje.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
BasiaLT 17:51, 17 lut 2016

Boskie fotki po prostu.... miło sie ogląda zwłaszcza ze za oknem śnieg sypie jak głupi