Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 20:55, 17 lut 2016

Madzenka napisał(a)
Dzięki za kolory w ten bury i zimny dzień!

Polecam się na przyszłość
Sebek 20:56, 17 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Przyleciałam na kolorki.......i były

Chociaż raz nie trafiła się paplanina
Sebek 20:57, 17 lut 2016

eee_taam napisał(a)

nie wiem co to? powinnam wiedzieć?

Anemon Taki mini mini
Zielona 21:00, 17 lut 2016

Sebek napisał(a)
Uwielbiam Twoje postrzeganie świata Marta Co do indywidualności - chyba nie każdy ma chęci, by otoczenie w którym mieszka było wyjątkowe. Większość ludzi woli pozostać w strefie komfortu (choćby kolorystycznego) i lubi płynąć głównym ściekiem, że się tak wyrażę
Jeśli chodzi o mnie to ja sam jestem eklektyczny (50 shades ) i szczerze nie umiem określić w jakim stylu czuję się najlepiej - dlatego ściera się u mnie choćby polerowana stal na z bielonym drewnem. Pełen kontrast - cały ja

Chyba najważniejsze w tej całej zabawie jest to, by mieć na nią ochotę (nic na siłę!) i to, by wybierać zgodnie ze swoim indywidualnym przeczuciem.

Ja też lubię Twoje postrzeganie świata. Zwłaszcza optymizm, który widzę nawet wtedy, kiedy wiem, że nie masz powodów do śmiechu
Sebek 21:01, 17 lut 2016

eee_taam napisał(a)

różową różę to mógłbyś podpisać? cooo?

a ta na dole Glamis Castle ...atrakcyjna ....ale ona w lekko brzoskwiniowy kolor wpada ...nie wiem czy mi na front spasuje ...ciągle jest na mojej liście chciejstw ...ale do ostatecznej listy frontowej daleka droga

Violette perfume Tak dziewczyny przynajmniej twierdzą Jak zaczyna kwitnąc jest purpurowa, potem blednie, a pod koniec jest fioletowa A zapach jeszcze bardziej zabójczy niż u Glamisa - intensywny, słodki - ahhh, gdzie ten czerwiec?
Sebek 21:02, 17 lut 2016

Zielona napisał(a)

Chyba najważniejsze w tej całej zabawie jest to, by mieć na nią ochotę (nic na siłę!) i to, by wybierać zgodnie ze swoim indywidualnym przeczuciem.

Ja też lubię Twoje postrzeganie świata. Zwłaszcza optymizm, który widzę nawet wtedy, kiedy wiem, że nie masz powodów do śmiechu

Aktualnie nie mam... Ale świeci jedno światełko w ciemnym tunelu i na tym się skupiam, bo zwariuję... Macham Marta
21:10, 17 lut 2016
Sebek napisał(a)

Anemon Taki mini mini

ufff ...tych nie rozpoznaje

Violette perfume ) zapisałam ale raczej na daleką przyszłość w razie jabky trzeba było coś posadzić

Zielona 21:14, 17 lut 2016

Sebek napisał(a)

Aktualnie nie mam... Ale świeci jedno światełko w ciemnym tunelu i na tym się skupiam, bo zwariuję... Macham Marta

Chyba jedziemy tym samym tunelem Ale damy radę.
Ewa 08:23, 18 lut 2016

Hahahah fajna ta koloroterapia
leon60 08:45, 18 lut 2016

Chyba wycofali szare Vivan... wiesz coś na ten temat ?