Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Margarete 17:24, 30 lis 2015

Ale zapitala ten twój nowy wątek.......że tez ja cie tu nie znalazałam a już 37 stron natrzaskane..no, no, no
Twój przegląd wianków widziałam, tego szalikowca pamietam jak robiłes i te 2 proste z kokardą na bramę....no i wiankowego bałwanka tez pamietam. Podoba mi sie pomysł na kominek ze złotymi choinkami w rmkach...prosty ale fantastyczny. Czekam na twój nowy wianek o którym tak tajemniczo piszesz, na pewno bedzie znów czadowy....
Pozdrawiam i zaznaczam wątek !
magnolia 17:46, 30 lis 2015

o matko, zmęczyłam się ... ale chyba jedyny raz jestem gdzieś na bieżąco. Nie mam złudzeń, że tylko na chwilkę.
Od końca- szare foty świąteczne śliczne. Inne foty ....- cudne. Jakie Ty dobre zdjęcia robisz, obiekty zdjęć też piękne.
Światło zachwycające złapałeś.
wiosna jak nie zapomnę to Cie pomęczę - będę z Ciebie wyciskać obserwacje dotyczące Van Ejków- czy dają radę kolejny rok, czy nie marnieją ( zakładam że ich nie wykopywałeś). Pięknie je zestawiłeś z Queenami, tylko kapnąłeś ciemnym i tym podbiłeś im ten róż.

i jeszcze....- tytuł nowego wątku świetny.
bleebla 17:51, 30 lis 2015

Fajny pomysł z ramkami i papierem Chyba markerem na lustrze taki choinki narysuję Dzięki za inspirację
Sebek 20:19, 30 lis 2015

Margarete napisał(a)
Ale zapitala ten twój nowy wątek.......że tez ja cie tu nie znalazałam a już 37 stron natrzaskane..no, no, no
Twój przegląd wianków widziałam, tego szalikowca pamietam jak robiłes i te 2 proste z kokardą na bramę....no i wiankowego bałwanka tez pamietam. Podoba mi sie pomysł na kominek ze złotymi choinkami w rmkach...prosty ale fantastyczny. Czekam na twój nowy wianek o którym tak tajemniczo piszesz, na pewno bedzie znów czadowy....
Pozdrawiam i zaznaczam wątek !

Mój wątek jest jednym z tych, które suną spokojnym tempem - przynajmniej tak się mi wydaje

Sam jestem ciekaw tego wianka, choć dzisiaj byłem się rozejrzeć w moim osiedlowym za materiałami do niego i kiepsko Mus giełdę odwiedzić
Sebek 20:23, 30 lis 2015

magnolia napisał(a)
o matko, zmęczyłam się ... ale chyba jedyny raz jestem gdzieś na bieżąco. Nie mam złudzeń, że tylko na chwilkę.
Od końca- szare foty świąteczne śliczne. Inne foty ....- cudne. Jakie Ty dobre zdjęcia robisz, obiekty zdjęć też piękne.
Światło zachwycające złapałeś.
wiosna jak nie zapomnę to Cie pomęczę - będę z Ciebie wyciskać obserwacje dotyczące Van Ejków- czy dają radę kolejny rok, czy nie marnieją ( zakładam że ich nie wykopywałeś). Pięknie je zestawiłeś z Queenami, tylko kapnąłeś ciemnym i tym podbiłeś im ten róż.

i jeszcze....- tytuł nowego wątku świetny.

Magnolio - niezmiernie mi miło czytać takie rzeczy Odpisuję z bananem na twarzy

Van Eijki wykopalem i posadziłem w październiku - zobaczymy co z nich wyrośnie Duet rzeczywiście się udał

Tytuł wątku to konsekwencja mojej słabości do Sylwii Grzeszczak Interpretacja dowolna
Sebek 20:25, 30 lis 2015

bleebla napisał(a)
Fajny pomysł z ramkami i papierem Chyba markerem na lustrze taki choinki narysuję Dzięki za inspirację

A nie boisz się, że NIK (teściowa w sensie) nie stwierdzi, że nawet lustra na święta nie wytarłaś?
Magda70 08:44, 01 gru 2015

Jakie będą nowe postery?? Coś świątecznego?!

Ładnie Ci Sebuś te pierdółki wyszły
Milka 13:50, 01 gru 2015

Sebek napisał(a)
Jeszcze trochę pierdółek

Minimalizm, ale mnie zachwyca
Kawa 14:26, 01 gru 2015

widzę że u Ciebie już całkiem świątecznie się robi
a ja co się zbieram to myślę że jeszcze trochę za wcześnie
chociaż moja córka już choinkę chce ubierać
Sebek 20:41, 01 gru 2015

Magda70 napisał(a)
Jakie będą nowe postery?? Coś świątecznego?!

Ładnie Ci Sebuś te pierdółki wyszły

Bynajmniej Będzie coś kolorowego Chyba....