Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 14:13, 01 wrz 2016

Kasya napisał(a)
Juz wiem ze polecasz dzielenie hakone ale napisz jeszcze w jakiej ziemi i na jakim stanowisku u ciebie rosnie

Ona ponoć lubi puszystych i wilgotną ziemię, jak sadziłem to dałem jej trochę kompostu w dołek i tyle. No i u mnie mają dużo cienia oraz stale wilgotną glebę.
Sebek 14:15, 01 wrz 2016

Basilikum napisał(a)
cebulek nie musisz pokazywac mamy ta wyobraznie i doswiadczenie, potrafimy sobie po nazwac zobrazowac ale buty... nie qwierze, ze zostaly w bagazniku dawaj je tu

Buty właśnie mam na sobie Ale bez przesady, to forum ogrodnicze
Sebek 14:15, 01 wrz 2016

mateuszmichn napisał(a)

Więc czekam na nie z niecierpliwością

Jeszcze tylko 10 miesięcy
15:28, 01 wrz 2016
nie byłam ...a chce tylko kupić w tym roku jeszcze tulipany Exotic ...i czekam co do L rzuca to moze cos by mi spasowało

i tulipany Danceline chce kupic ..ale chwilowo ceny za wysokie
Basilikum 16:03, 01 wrz 2016

u nas tulipany w L za tydzien i czosnki i narcyzy
abiko 16:08, 01 wrz 2016

ech.. buty.. chyba tylko ja z tych co butów kupowac nie lubią. No czekam na wiosnę te łupy zobaczyć.
Basilikum 17:23, 01 wrz 2016

kupowac nie lubie tez ale miec juz tak
mateuszmichn 17:41, 01 wrz 2016

Sebek napisał(a)

Jeszcze tylko 10 miesięcy

Tak, tak, zawsze nam tak gadali na rozpoczęciu roku, jeszcze tylko 10 miesięcy i znowu będą wakacje xD
jazzy 17:44, 01 wrz 2016

Sebek napisał(a)

Aaaaaa! Wspomniałem, że zrobiłem w międzyczasie przedpłocie?
Rośnie tam teraz odętka, werbena, jeżówki, perovskia i przywrotniki. Parodia słynnej pinterestowej rabaty
Uwielbiam Twoje poczucie humoru!
Sebek 18:36, 01 wrz 2016

Justyna - ja się już wyleczylem z tych wyszukanych odmian, nigdy się mi nie zgadzały z obrazkiem. Wole te marketowe, nawet jak się nie zgadzają to kwitną, a ze niską cenę im wybaczam nie ten kolor

Iza - u nas tez. Ale ciiii, bo nam wykupia Zawsze powtarzam, że 30 para butów to konieczność

Aga - czekamy oboje. Bylebym ich nie zapomniał wsadzić, a z moją demencją to jest możliwe

Mateusz - ja teraz żyję od sesji do sesji Choć wczoraj przez przypadek wlamalem się do uniwersyteckiej biblioteki... Mam książki wypożyczoe i dedlajn wypadl na dziś. Główne wejście nie chciało się otworzyć, myślę sobie awaria drzwi, zdarza się I co zrobilem - wszedłem bocznym Warto było zobaczyć miny pracowników gdy pytali "Jak się tu Pan dostał, przecież dzis zamknięte? " Zagrałem nieogarnietego blondyna, załatwiłem co chciałem i w nogi

Marta! Jakoś dzisiejszy dzień mnie dobił - weny nie mam na nic...