Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 09:49, 22 wrz 2016

justi napisał(a)
Widzę proste linie u Ciebie w ogrodzie, nie kusi Cie naprostować fale?

Linii rabat juz nie będę zmieniać - w tych miejscach gdzie rabaty meandrują robi sie fajna iluzja, a liniami prostymi tego nie uzyskam.
Sebek 09:52, 22 wrz 2016

lojalna_ napisał(a)
Brazowe wypasione faktycznie, pieknie wygladaja. Konwalnik u mnie tez zawsze dochodzi do siebie jak upały odchodzą

Jak im leje wodę to zawsze staram się przelać mocno podłoże.
w upały u mnie nigdy jakoś nie cierpialy.
lojalna_ 09:55, 22 wrz 2016

Moje jakies dziwne sa jak dziewczyny mi mówiły ze one lubia słonce to ja mam wrazenie ze moje cierpią w kamykach na słońcu i odbijają dopiro po upałach ...tez sie staram mocno podlewać.
Sebek 09:58, 22 wrz 2016

Gocha napisał(a)
Sebastian troszkę musiałam się wrócić żeby z lekka zaległości nadrobić ale to była sama przyjemność. Trafiłam na cudne zdjęcia. Silver przecudowne i to może nawet dobrze że tak późno zakwitły bo u mnie już prawie brązowe inne bukietówki a Ty masz takie jak w najpiękniejszym ich momencie kwitnienia. Ice Dance mam też taką dużą jak u Ciebie- ale ona bardzo mi się podoba tylko że będę musiała na wiosnę przesadzić i podzielić bo mi zjadła bukszpany. Konwalniki podziwiam- moje niestety padły , wprawdzie miałam tylko 4 szt. ale tylko 1 malutki odbił. Pozdrawiam gorąco

Miło mi Gosiu, że tak wnikliwie przeczytałas wszystko Gdyby nie Ice Dance na froncie, które uwielbiam to pewnie byłbym wkurzony na maxa na te spóźnione hortensje - a tak... trudno Może jet to wina późnego cięcia albo słabego nawożenia... Dobrze wywnioskowalas - jakby miały być juz całe brązowe jak Anabelle to wolę je teraz, ale świeże
Sebek 10:01, 22 wrz 2016

Zana napisał(a)

No to gratuluję. Ja swoje jednak musiałam wywalić (nie wiem czy pamiętasz jak Cię wiosną o pomoc w ich kwestii prosiłam), a tak właściwie to nie za bardzo im szansę dałam. Strasznie mnie wkurzały.

Coś mi świta, ale u mnie demencja z każdym dniem postępuje...
U moich widziałem nowe zalążki liści wiosną, wiec je zostawiłem w spokoju... I dobrze

Natomiast pospieszylem się z wyrzuceniem wlochatych turzyc, bo mogły odbić... Trudno się mówi...
Sebek 10:02, 22 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

o to tym bardziej mi się podobają!Lubię rośliny z silną wolą przetrwania!

U mnie tylko takie mogą rosnąć
Sebek 10:03, 22 wrz 2016

Madzenka napisał(a)
Kupisz coś w Wojsławicach czy tylko w celach towarzyskich przyjeżdżasz?

Zamówienie złożone Ale skromnie, 6 trawek tylko
Sebek 10:04, 22 wrz 2016

siakowa napisał(a)
o ..trzeba by jakąś liste sobie zrobić coby nie popłynąć a planu się trzymać

Ja juz tak poplynąlem, że bardziej się nie da
Sebek 10:07, 22 wrz 2016

lojalna_ napisał(a)
Moje jakies dziwne sa jak dziewczyny mi mówiły ze one lubia słonce to ja mam wrazenie ze moje cierpią w kamykach na słońcu i odbijają dopiro po upałach ...tez sie staram mocno podlewać.

I badz tu mądry One u mnie mają cień gdzieś od 14tej. Jednak na początku rzeczywiscie słabo rosły, właściwie po 4 latach zaczęły ładnie wyglądać. Właśnie mija im piąty sezon u mnie. Także do konwalnika trzeba cierpliwości
Milka 12:22, 22 wrz 2016

Jakie trawy zamówiłeś? faktycznie skromnie, ja chyba nic nie kupię, ale kto wie...no może zawilce