Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Betka 13:22, 19 wrz 2016

Jesiennie w donicach sie zrobiło... Za to bardzo ładnie trawy maja to coś hihihi i nawet bombki będą pasowały! Ja chciałam kupic chryzantemy ale jakoś mi w łapki nie wchodzą?!
Edit. Byłeś moze u mnie ? Dostałam sporo wrzosów i przymiarkę na rabacie robiłam . Moje pierwsi wrzosy a miałam ich aż 4 nieprzeżyty zbyt długo....zobaczę jak to z tymi będzie . Jak padną to pójdę za twoja rada i kostrzewę posadzę
lindsay80 13:38, 19 wrz 2016

Wróciłam się aż do fotki pieska w konwalnikach, rzeczywiście nic tylko w ramkę oprawiać.
Na czosnkach w L dziś byłeś?
Sebek 17:24, 19 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
haha nic się nie ukryje

Przynajmniej przed Wami
Sebek 17:25, 19 wrz 2016

Betka napisał(a)
Jesiennie w donicach sie zrobiło... Za to bardzo ładnie trawy maja to coś hihihi i nawet bombki będą pasowały! Ja chciałam kupic chryzantemy ale jakoś mi w łapki nie wchodzą?!
Edit. Byłeś moze u mnie ? Dostałam sporo wrzosów i przymiarkę na rabacie robiłam . Moje pierwsi wrzosy a miałam ich aż 4 nieprzeżyty zbyt długo....zobaczę jak to z tymi będzie . Jak padną to pójdę za twoja rada i kostrzewę posadzę

Musze nadrobić zaległości u Ciebie
Sebek 17:26, 19 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)
Wróciłam się aż do fotki pieska w konwalnikach, rzeczywiście nic tylko w ramkę oprawiać.
Na czosnkach w L dziś byłeś?

Na żadne cebule juz nie będę polować Rozpisałem co kupiłem na początku miesiąca i tyle Oszczędzać muszę
JustynaZ 17:51, 19 wrz 2016

Widzę ,że wróciłeś się do Bierunia . pieknie
JustynaZ 20:08, 19 wrz 2016

Sebek Skarbnico Wiedzy Ogrodowiska Chcę posadzić małe drzewka na tle ściany sąsiada . które radzisz ? Narazie mam 2 pissardii .
frezja 20:19, 19 wrz 2016

JustynaZ napisał(a)
Sebek Skarbnico Wiedzy Ogrodowiska Chcę posadzić małe drzewka na tle ściany sąsiada . które radzisz ? Narazie mam 2 pissardii .

To sobie też poczekam na odpowiedź
Moniq 09:52, 20 wrz 2016

Hej Sebek ja z innej beczki. Ty jako obeznany slazak nam nadzieje ze mi pomozesz. Jade na szkolenie do Katowic, ul. Mickiewicza 29. Jest tam gdzies w poblizu jakies centrum handlowe coby autko zostawic. Niestety organizator nie zapewnia parkingu
Sebek 10:05, 20 wrz 2016

Moniq napisał(a)
Hej Sebek ja z innej beczki. Ty jako obeznany slazak nam nadzieje ze mi pomozesz. Jade na szkolenie do Katowic, ul. Mickiewicza 29. Jest tam gdzies w poblizu jakies centrum handlowe coby autko zostawic. Niestety organizator nie zapewnia parkingu

Jest parking na Opolskiej (płatny), niedaleko tez galeria katowicka (bezpłatne 3 godziny).
Ogólnie w ścisłym śródmieściu ciężko o miejsce.
Jeśli chcesz bezpłatnie to albo szukaj miejsca pomiędzy blokami na Sokolskiej (po drugiej stronie Chorzowskiej) albo podjedź do SCC i stamtąd podjedziesz tramwajem lub autobusem - dwa przystanki. A po szkoleniu możemy iść na kawę