Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 16:22, 09 gru 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Sebuś, jaki Ty już stary jesteś! Posunąłeś się w latach, skoro już prace naukowe pora Ci pisać.
Zmotywowana Twoim przykładem i napomniana za brak efektywności, poczyniłam trzy wieńce. Nawet zawisły.
Dziękuję!

No wiesz - znowu podsunelas mi okazję, by napisać, że wieko od trumny mnie goni
Pójdę za chwile zobaczyć co tam uwilas Jedyne co mi może przeszkodzić w niezwłocznym dotarciu do Ciebie to pizza w piekarniku, która lada chwila będzie gotowa

PS. spaliłem Na węgiel
Sebek 16:26, 09 gru 2016

gierczusia napisał(a)
Skoro Sebuś tak napomina to i ja się dopraszam bo kopniak w dooopsko bardzo by mi sie przydał tylko nie za mocny plizz
A jak potrzebowałeś stroju mikołaja , to trzeba się było zgłosić mam taki..hmmmm..kombinezon z kapturem

Biorąc pod uwagę, że noszę zazwyczaj rozmiar M, a Ty pewnie XXS śmiem powątpiewać, że po prostu do niego nie wejdę
Również nie wiem jak to zrobić, by kopniak z buta 45 nie zabolał - a kopać to ja umiem!
Sebek 16:29, 09 gru 2016

abiko napisał(a)
Seba focia z prezentem cudna. Fajnie dostawać i dawać takie prezenty ja tam lubię..
Ł. kupiłam na Mikołaja książkę "Pod prąd" Biedronia i sama ją czytam, biedak zdążył 5 kartek przeczytać, tak wciąga. No grunt to dobrać prezent do siebie

Do Twoich wianków już się przyzwyczaiłam, cudne są. Ty już dom na święta ubrany a ja w polu ale gwiazdkę betonową kupiłam, fajnawięc jest progres

Biedroń powiadasz? Nic nie mam do gościa Kolejny etap strojenia domu nastąpi w niedzielę wieczorem i w poniedziałek - bom w weekend w pracy
16:33, 09 gru 2016
pooglądałam sobie w necie wystrojone/oświetlone domy w USA ...i juz mam przesyt dekoracji przeddomowych

Sebek 17:14, 09 gru 2016

eee_taam napisał(a)
pooglądałam sobie w necie wystrojone/oświetlone domy w USA ...i juz mam przesyt dekoracji przeddomowych

Przed domem to ja jeszcze tylko renifery z gałązek planuję i być może girlandę - choć ja ostatnio leniwy jestem i nie wiem czy w ogóle coś z tej listy zrealizuję Zresztą - goni mnie ktoś?
Kacha123 18:04, 09 gru 2016

Sebek napisał(a)

Przed domem to ja jeszcze tylko renifery z gałązek planuję i być może girlandę - choć ja ostatnio leniwy jestem i nie wiem czy w ogóle coś z tej listy zrealizuję Zresztą - goni mnie ktoś?

Renifery z gałązek? Toś Ty zdolny!
Gruszka_na_w... 22:02, 09 gru 2016

Sebek napisał(a)

PS. spaliłem Na węgiel

Węgiel ma duże walory zdrowotne.
Smacznego!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Sebek 10:46, 10 gru 2016

Kacha123 napisał(a)

Renifery z gałązek? Toś Ty zdolny!

Jeszcze nie zrobiłem I nie wiem czy podolam, wiec takie wyznania z Twojej strony powodują, że odczuwam presję
Sebek 10:46, 10 gru 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Węgiel ma duże walory zdrowotne.
Smacznego!

A dziękuję
justi 14:16, 11 gru 2016

Wianek super! Na jednej z choinek w sklepie widzialam kwiaty i bombki, wiec to połączenie jest modne, masz intuicję