Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Basilikum 12:37, 13 paź 2017

wrzosy z kapusta super. Ja mam trawy z kapusta probowalam sama wyhodowac ale tylko jedna sie uchowala do jesieni ale slicznie wyglada wiec powtorze wysiewy za rok. No i moze jeszcze z jedna dwie dokupie

jakby dobre wiesci o Twoich sukcesach zawodowach nie dotarly na Bawarie to prosze mnie osobiscie poinformowac
Piotr_ 21:54, 16 paź 2017

U cb barwna jesień widzę jeszcze bo u mnie bałagan ale brak czasu mam.
Nawet kompozycje masz jesienne a u mnie puste donice ehh szkoda gadać, wiec przyszedłem do ciebie zaglądać
popcorn 09:09, 17 paź 2017

Sebek napisał(a)

z okna? z dachu? BOSKI widok!

i ice dance pod hortkami to super połączenie
Jeśli oferta nadal aktualna, to na wiosnę bym sie zgłosiła po trochę - odkupię chętnie bo zamieniać nie mam na co

PS widać kupę dobrej roboty u Ciebie
popcorn 09:10, 17 paź 2017

A gdzie kupiłeś te lizaki kulki cisowe??
Sebek 18:55, 17 paź 2017

Frezja - jak na razie tnę je, by się zagęściły - one są jeszcze niczym hit tego sezonu - świeżaki

Iza - jak na razie fajnie mi czas leci Zobaczymy co będzie dalej

Piotr - przedwczoraj oglądałem ogród - igły z tuj naleciały, liście są wszędzie, chwasty się panoszą i wiesz co? Odwróciłem się i poszedłem wypoczywać do domu

Karola - ID dostaniesz za free, przyda się im odmłodzenie. Ale bede je dzielić dopiero jak ruszą, bo one zawsze takie podejrzane po zimie się mi wydają
A chupa-chupsy kupiła mi Sylwia Syla bodajże 6 lat temu? Nie pamiętam źródła pochodzenia... I choć były i tak w świetnej cenie to dziś bym się nie skusił Wolałbym lecieć do Barcelony albo innego Dubaju za te pienądze
AgnieszkaW 19:03, 17 paź 2017

Wszystko takie "wypasione" u Ciebie Hortensje zadziwiają swoją wielkością i kondycją - jak Ty to robisz, że takie piękne? Przedogródek perfecto
19:26, 17 paź 2017
Sebek napisał(a)
( ....)
A chupa-chupsy kupiła mi Sylwia Syla bodajże 6 lat temu? Nie pamiętam źródła pochodzenia... I choć były i tak w świetnej cenie to dziś bym się nie skusił Wolałbym lecieć do Barcelony albo innego Dubaju za te pienądze

czytam i nie nie wierze że to czytam ) priorytety ci się zmieniły ciut

PS. może źle to zabrzmi ...trudno ...najwyżej podpadne ....ale starzejesz sie ((( łeeeeee
nicol21 18:46, 19 paź 2017

Nie dziwię się że cieszysz się z frontu - z takiego też bym się cieszyła. Nawet ten bluszcz wchodzący na schody super się prezentuje.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Sebek 19:29, 19 paź 2017

AgnieszkaW napisał(a)
Wszystko takie "wypasione" u Ciebie Hortensje zadziwiają swoją wielkością i kondycją - jak Ty to robisz, że takie piękne? Przedogródek perfecto

Hortensje w tym roku dostały nawóz tylko wiosną i.. tyle Dbam również, by podłoże miały stale wilgotne. Lato było mokre, więc dzieki sporej ilości wody mają duże łby i szybko zakwitły - przy suchym lecie jakie kiedyś mieliśmy kwitły miesiąc później...
Sebek 19:29, 19 paź 2017

eee_taam napisał(a)

czytam i nie nie wierze że to czytam ) priorytety ci się zmieniły ciut

PS. może źle to zabrzmi ...trudno ...najwyżej podpadne ....ale starzejesz sie ((( łeeeeee

Starzeję się, fakt Ale z godnością na jaką sobie mogę w danym momencie życia pozwolić