Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

elka_ 12:26, 18 lip 2016

kamila66 napisał(a)

Dzięki Elka, wróciłam po urlopie do pracy jak znajdę chwilę to przejrzę
Kiedyś myślałam o takiej obwódce jak ma Sylwia https://www.ogrodowisko.pl/watek/2587-ogrod-sylwii-od-poczatku-czii?page=300

Jeśli chodzi o Rosarium to chętnie się spotkam ale trzeba się dowiedzieć o co chodzi z tymi zaproszeniami.

U Sylwi te obwódki to chyba z bukszpanu, świetnie wyglądają, u Przemka w "Ogród mały ale pojemny" są trawiaste, też super. Możliwości jest wiele na pewno coś wymyślisz

Dzwoniłam do Rosarium i nie trzeba żadnych zaproszeń , ale warto zadzwonić i zaanonsować się na dzień i ile osób, rozmawiałam z miłą panią i zaanonsowałam siebie z córką na niedzielę. Za sam przyjazd do nich dostaje się 5% na zakupy plus kolejne 5% za coś tam nie pamiętam do tego ceny promocyjne , będą pokazy cięcia róż, spotkania z profesjonalistami, zwiedzanie pól różanych i wiele innych atrakcji, kawa ciasteczka

Wysłałam Ci PRIV
kamila66 13:04, 18 lip 2016

elka_ napisał(a)

U Sylwi te obwódki to chyba z bukszpanu, świetnie wyglądają, u Przemka w "Ogród mały ale pojemny" są trawiaste, też super. Możliwości jest wiele na pewno coś wymyślisz

Dzwoniłam do Rosarium i nie trzeba żadnych zaproszeń , ale warto zadzwonić i zaanonsować się na dzień i ile osób, rozmawiałam z miłą panią i zaanonsowałam siebie z córką na niedzielę. Za sam przyjazd do nich dostaje się 5% na zakupy plus kolejne 5% za coś tam nie pamiętam do tego ceny promocyjne , będą pokazy cięcia róż, spotkania z profesjonalistami, zwiedzanie pól różanych i wiele innych atrakcji, kawa ciasteczka

Wysłałam Ci PRIV

O super, że zadzwoniłaś, Ela jak możesz załóż wątek tutaj https://www.ogrodowisko.pl/forum/31-spotkania z informacjami jakie uzyskałaś od miłej pani może będzie nas więcej
kamila66 13:27, 18 lip 2016

elka_ napisał(a)

Wysłałam Ci PRIV

Przemka ogród znam trawiaste w tym miejscu na pewno odpadają bo wszystko mi tam wygniło po zimie
Gardener27 22:08, 18 lip 2016

Kamilo wysyp zdjęć u Ciebie Oczy napasłem Ty wciąż na urlopie czy już wróciłaś do pracy ?
Żurawka paprika to chyba najgorsza odmiana jak została wypuszczona na rynek Późno startuje, wymarza i jest ogólnie byle jaka Nie licz że będzie większa ja swoich się już dawno pozbyłem
Wyjazd po róże ? fiu fiu
kamila66 22:13, 18 lip 2016

Gardener27 napisał(a)
Kamilo wysyp zdjęć u Ciebie Oczy napasłem Ty wciąż na urlopie czy już wróciłaś do pracy ?
Żurawka paprika to chyba najgorsza odmiana jak została wypuszczona na rynek Późno startuje, wymarza i jest ogólnie byle jaka Nie licz że będzie większa ja swoich się już dawno pozbyłem
Wyjazd po róże ? fiu fiu

Witaj Przemku
Paprica jest bardzo ładna ale też bardzo trudna.
Dzisiaj byłam pierwszy dzień po urlopie więc małe urwanie łba jutro będzie lepiej
Warmia 22:16, 18 lip 2016

I co, będziesz w Rosarium?
kamila66 22:18, 18 lip 2016

Warmia napisał(a)
I co, będziesz w Rosarium?

Marta chciałabym pojechać w niedzielę. Mirela też się szykuje ale raczej w sobotę
Gardener27 22:18, 18 lip 2016

Jak dla mnie paprika nie jest warta zachodu ale to tylko moje zdanie

Oj ... to dziś faktycznie miałaś trudny poniedziałek Powroty po urlopie do pracy nie należą do łatwych Ja zupełnie odwrotnie Dziś rozpocząłem upragniony i długo wyczekiwany urlop
dominika_ 22:21, 18 lip 2016

To nas Przemko pocieszył z tą papricą...
Warmia 22:23, 18 lip 2016

kamila66 napisał(a)

Marta chciałabym pojechać w niedzielę. Mirela też się szykuje ale raczej w sobotę

Ja też myślałam o niedzieli, bo w sobotę M ma jeszcze trochę roboty przy zadaszeniu tarasu. To może niech zostanie niedziela?