U Sylwi te obwódki to chyba z bukszpanu, świetnie wyglądają, u Przemka w "Ogród mały ale pojemny" są trawiaste, też super. Możliwości jest wiele na pewno coś wymyślisz
Dzwoniłam do Rosarium i nie trzeba żadnych zaproszeń , ale warto zadzwonić i zaanonsować się na dzień i ile osób, rozmawiałam z miłą panią i zaanonsowałam siebie z córką na niedzielę. Za sam przyjazd do nich dostaje się 5% na zakupy plus kolejne 5% za coś tam nie pamiętam do tego ceny promocyjne , będą pokazy cięcia róż, spotkania z profesjonalistami, zwiedzanie pól różanych i wiele innych atrakcji, kawa ciasteczka
Kamilo wysyp zdjęć u Ciebie Oczy napasłem Ty wciąż na urlopie czy już wróciłaś do pracy ?
Żurawka paprika to chyba najgorsza odmiana jak została wypuszczona na rynek Późno startuje, wymarza i jest ogólnie byle jaka Nie licz że będzie większa ja swoich się już dawno pozbyłem
Wyjazd po róże ? fiu fiu
Jak dla mnie paprika nie jest warta zachodu ale to tylko moje zdanie
Oj ... to dziś faktycznie miałaś trudny poniedziałek Powroty po urlopie do pracy nie należą do łatwych Ja zupełnie odwrotnie Dziś rozpocząłem upragniony i długo wyczekiwany urlop