Ewa wspaniałe W tej chwili w F. ceny róż wzrosły, miałam podwójne szczęście. Kolejne piękne sadzonki to róże polecone przez Ewę Andę: Hansestadt Rostock, Garden of Roses / Cream Flower Circus.
Ewa nie wiem w jakich donicach będą. Przedwczoraj pojeździłam po sklepach i nic nie wybrałam. Jak już mi się coś podobało, przerastało moje możliwości finansowe. Myślę też o koszach. Takich jak w tym artykule https://www.zielonyogrodek.pl/krolowa-kwiatow-roza-w-ogrodzie-doniczce-i-w-wazonie
Mam już białe kosze w ogrodzie i lubię je najbardziej. U mnie będą pasować
Oj róże tak. Uwielbiam. ja w F Właśnie reklamuję jedną sadzonkę. Kupiłam z gołym korzeniem. Od miesiąca nie ma ani jednego listka. Reszta na szczęście rośnie.
Iwonko moje też nie wszystkie ruszyły. Jeszcze czekam, bo do przedwczoraj były to 4 sztuki, dzisiaj już tylko 2. W tych dwóch jest Agusta Luisa jak padnie to chyba oznacza, że nie jest nam pisane . W tamtym roku ją kupiłam a kazało się, że zakwitła Raspdy in Blue...
Reklamujecie róże? Nie pomyślałam o tym. Też mi jedna wypadła po zimie, sadzona jesienią. Ale z drugiej strony tak sobie myślę, że oni muszą mieć przerąbane z reklamacjami.