Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gożdzikowa - wiejski ogród

Gożdzikowa - wiejski ogród

hanka_andrus 11:11, 27 gru 2015

gobasia napisał(a)
Serdecznie dziękuję Wszystkim za życzenia

Zobaczcie moje prezenty. Mikołaj się postarał w tym roku

Faktycznie, sypnęło Tobie w rodzinie "prezentami".
Niech się zdrowo chowają! I życzę dużo wolnego czasu na trenowanie zawijania tych sreberek! Pewnie cały nadchodzący rok Wam na tym zejdzie!

Dużo zdrowia, Basiu!
Margarete 23:04, 27 gru 2015

Gobasiu droga, szkoda że już poświątecznie ale jeszcze przed nadejściem Nowego Roku pozdrawiam cie serdecznie noworocznie, życząc udanego roku 2016 pociechy z tych twoich"prezentów" które uroczo sobie śpia na fotce powyżej i w ogóle powodzenia w domu, w pracy, w rodzinie i w ogrodzie
gobasia 10:15, 28 gru 2015

Serdecznie dziękuję za Życzenia
gobasia 10:32, 28 gru 2015

katel napisał(a)
Witam się Gobasiu u Ciebie! Dziękuję za wizytę. Prezenty w tym roku od Mikołaja masz cudowne! Gratulacje!!! Masz rękę do kwiatów, cudne róże, lilie i hortensje . Wiesz może jak się ta lilia nazywa co takim mrowiem kwiecia u Ciebie kwitnie?

Nie wiem Kasiu co to za lilia pewnie z azjatyckich .Podarowała mi 2 cebulki koleżanka mojej córki,widziałam też zdjecie w telefonie dużej kępki wyglądała niesamowicie.U mnie kwitła 1raz [55 kwiatków ] czekam z niecierpliwością co będzie w tym roku.Zauważyłam że wytwarza dużo cebulek przybyszowych ,więc będę się z chętnymi dzielić
Uwierz mi ,że na tej mojej foce wygląda znacznie gorzej [ tak jakoś blado] ,niż w realu

sylwia_slomc... 10:40, 28 gru 2015

Gratuluję Prezentów
gobasia 10:44, 28 gru 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Gratuluję Prezentów

Dziękuję
Obawiam się reakcji mojego bociana ,gdy wróci wiosną,ze Mikołaj wszedł mu w paradę
Dominika11 11:16, 28 gru 2015

GRATKI za prezenty
katel 12:04, 28 gru 2015

gobasia napisał(a)

Nie wiem Kasiu co to za lilia pewnie z azjatyckich .Podarowała mi 2 cebulki koleżanka mojej córki,widziałam też zdjecie w telefonie dużej kępki wyglądała niesamowicie.U mnie kwitła 1raz [55 kwiatków ] czekam z niecierpliwością co będzie w tym roku.Zauważyłam że wytwarza dużo cebulek przybyszowych ,więc będę się z chętnymi dzielić
Uwierz mi ,że na tej mojej foce wygląda znacznie gorzej [ tak jakoś blado] ,niż w realu

Basiu bardzo chętnie na takie cebulki się zapiszę . W tym roku sadziłam swoje pierwsze lilie ale co innego zamówiłam a co innego wyrosło, miały być różowe a są zółte . Będę Ci się potem przypominała z tymi cebulkami jak lilie będą kwitły.
gobasia 12:20, 28 gru 2015

katel napisał(a)

Basiu bardzo chętnie na takie cebulki się zapiszę . W tym roku sadziłam swoje pierwsze lilie ale co innego zamówiłam a co innego wyrosło, miały być różowe a są zółte . Będę Ci się potem przypominała z tymi cebulkami jak lilie będą kwitły.

Kasiu przypomninaj nawet wiosną
Gdy się kupuje np na targu to tak zazwyczaj bywa .ja kupiłam4 cebulki każda z innego pudła w innym kolorze a wyrosły mi wszystkie białe

a tą kupiłam w sklepie ogr. zapakowaną z etykietką "lilia drzewiasta mr job" zapłaciłam 20zł i urosła też w innym kolorze
gobasia 12:33, 28 gru 2015

Dominika11 napisał(a)
GRATKI za prezenty

Gratulacje przyjęte

Te dwa "prezenty" to takie na odległośc

a dostałam drugie dwa "prezenty" takie na stałe ,będą mieszkać ze mną

Tak chojnie obdarował mnie grudzień w tym roku ,że jeszcze nie mogę dojść do siebie