ach juz mi palce napisaly zbieraj ale gdzie ja ja wsadze, na plotowej rabacie mam juz rudbekie a na innych nie chce za duzo zoltego. Jak sie inaczej namysle to napisze
ale ogolnie to moze zbierz, pewnie inny chetny sie znajdzie
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Basiu a ja dziś tez mam lenia już po południu a ja czekam na chęci do pracy, jak wyrwę to po 21 wrócę może nadrobię dzisiejszy dzień.
Płot clematisowy WoW cudo. a ja myślałam wysłać Ci nasionka Cleome a u ciebie jest.
Rabaty pięknie gęstnieją, ale Ty im smarujesz to jadą.
Liliowce szybko Ci się rozrosły, u mnie w tym roku większe.
O żółtych też myślę ale niskich, na mojej ul. ktoś nowy ma pod siatką od strony ulicy ja ich nie znam.
Muszę poszukać w goglach niskie odmiany.
Basililkum ma rację zbieraj to i ja się załapię, zrobimy wymianę.
Myśl co chcesz mojego.
Dawno nie byłam za co przepraszam Wszystko dorodnie i obficie kwitnie Liliowce przepiękne, a jaki warzywnik przebogaty No i oczywiście clematis mmmmmm - zachwyciłam się
Nasiona bede zbierać ...ona dłuo utrzymuje kwiat to nasionka dopiero na jesieni...jak zbiorę dam znać ... chętni niech się wpiszą lub przypomną póżniej
To ja się od razu ładuję w kolejkę
Basiu dalej chcesz nasionka orlików bordowych i białych? Wczoraj zbierałam. Nie jest tego za wiele bo deszcz wytrzepał torebki ale jakby co to mogę ci podesłać.