Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gożdzikowa - wiejski ogród

Gożdzikowa - wiejski ogród

Anda 11:27, 27 kwi 2018

Rencistka w niedoczasie

Pieknie masz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
gobasia 11:30, 27 kwi 2018

Prace postępują..

nowoposadzone wyglądaja tak(w trakcie pracy ..musze przysypać)

i ta jeszcze dokończe i finito...zrobię zdjęcia z balkonu to pokażę jak sie to ma do całosci

Anda 11:33, 27 kwi 2018

Pieknie Beda slicznie rosly z takim dozywianiem
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mirkaka 11:33, 27 kwi 2018

Czy to tyle obornika dajesz różom? Wow moje przez całe swoje życie tyle nie dostały Pokaż swoją Gobasię
gobasia 12:00, 27 kwi 2018

Anda napisał(a)
Rencistka w niedoczasie

Pieknie masz

Ewo mnie tez się zaczyna podobać...w realu dużo ładniej..te moje fotki pożal sie Boże

Właśnie ,słoneczko ty moje...doba sie jakoś kurczy

mam taka rabatkę

od siatki na przemian tuje i miskanty pól metra od brzegu horensja i kulki Daniki..a na końcu w prawym rogu dwie róze i będzie laweczka

teraz tak...nie wiem co posadzić na brzegu...myślałam o szafirkach i białych narcyzach...a miedzy tujami i hortkami dać pas z białych i niebieskich orlików i co jeszcze? a może coś innego?

gobasia 12:04, 27 kwi 2018

Anda napisał(a)
Pieknie Beda slicznie rosly z takim dozywianiem

mam nadzieję
Ewo w ten róg dałam ciemierniki ,brunerę szałwię i pociągnęlam do końca drzew bodziszkiem...musze dać mu ogranicznik ,żeby tworzył tylko obwodke

asiak 12:04, 27 kwi 2018

Będzie pięknie z różyczkami
gobasia 12:16, 27 kwi 2018

mirkaka napisał(a)
Czy to tyle obornika dajesz różom? Wow moje przez całe swoje życie tyle nie dostały Pokaż swoją Gobasię

tak Mirko
do obornika mam hojną rękę...To co widac to na zaś, pod korzeń dostały też odpowiednią ilość

Z Gobasią to byle jak...W styczniu pies ją wygrzebał...zebrałam co lepsze i posadzilam ..ale zabij mnie nie pamietam gdzie

w tym miejscu rozgrzebanym mam teraz przedszkole gobasiowe...jak podrosną będzie czym dzielić
gobasia 12:18, 27 kwi 2018

asiak napisał(a)
Będzie pięknie z różyczkami

Takie było moje zamierzenie..a jak bedzie to trzeba poczekać i to pewnie do następnego sezonu
Anda 13:52, 27 kwi 2018

gobasia napisał(a)

mam nadzieję
Ewo w ten róg dałam ciemierniki ,brunerę szałwię i pociągnęlam do końca drzew bodziszkiem...musze dać mu ogranicznik ,żeby tworzył tylko obwodke

Super, bedzie na pewno ladnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies