Piwonia to potwór, nie piwonia! Ale będzie widowisko!
Ja tam bym się chętnie z Tobą na ciszę zamieniła...u mnie dzieci wiejskie mają nową rozrywkę...jeżdżą na motorach, dwusuwach...normalnie zawody żużlowe mam
No wiesz takiego okazu chcielas sie pozbyc. To piekny iglak podcinaj galazki a zobaczysz jak bedzie ladnie rósł. Nie zapomnij o zwiekszonym podlewaniu.
A teraz o awatarze. Wiem, ze lilie masz piekne, buzia jeszcze ladniejsza.
Ja swojej nie foce, tylko ukratkiem foca. Zrobilam wyjatek dla wnuka potrzebowal do przedszkola ale zrobilam. Mocny retusz.
Powiedzialam mu, ze mam 18 lat i on w to wierzy. Jaja były w tym przedszkolu bo pani pytala ile lat ma babcia on powiedzial 18. Stasiu pomyliłes sie, babcia powiedziala ze ma 18 lat i koniec.
Od malego nie lubilam sie focic i tak pozostalo. Slubne mam pochowane na samym dnie szuflady.
Basiu jade koniec lipca i poczatek sierpnia zawsze w to samo miejsce blisko Kołobrzegu.
Nadchodzi niz ze wschodu nic dobrego. Ty jestes pierws, a na froncie to moze cos popada. U nas ponad miesiac nie padalo wszystko gdzies krazy.
Ale start na poczatku byl bardzo mokry i w tych miejscach działki tez juz sucho.
Na szczescie mam wody pod dostatkiem wiec się nie martwię najgorzej ze trzeba nie wszedzke latac z wezami.
Na tunele nie mnie ciągnie do ludzi,jak wilka do lasu
od strony północnej i wschodniej mam sąsiadów tylko,nie przez płot...ale dobrze słychać jak sąsiad zapędza krowy wieczorem do obory...koncert,aż uszy więdną