Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gożdzikowa - wiejski ogród

Gożdzikowa - wiejski ogród

Anda 17:09, 06 gru 2018

gobasia napisał(a)

Też mam taką nadzieję,że to nie zadna choroba...od miesiąca waga stoi w miejscu.

Ewcia ...nie długo wstawię plan ogrodu ,mam nadzieję ,że pomożesz w projekcie

Z mila checia, lubie sie bawic w te klocki A zima mam wiecej czasu na takie cwiczenia

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
GorAna 20:02, 06 gru 2018

Basiu, spóźnione życzenia imieninowe przynoszę
Życzę dużo pogody ducha....szkoda czasu i urody na zmartwienia
mikina34 09:18, 07 gru 2018

gobasia napisał(a)

Nooo,bedę jak gwiazda polarna...muszę uwazać ,żeby mnie wodnik do jeziora nie wciągnął

Jak przystojny to można dać się porwać
gobasia 10:08, 07 gru 2018

póżniej wstawię lepsze...to tak do zobrazowania narysowalam na oko..brzozy i derenie posadzone i ta wybrzuszona rabatka sadzona teraz więc można wiosną coś zmienić...Mają być przede wszystkim hortensje ,trawy ,cebulowe i byliny dla akcentu...a,i kolor biały i fioletowo-niebieski...iglaki i drzewka

coś w tym kształcie jak nabazgrałam ... i co o tym sądzisz?

Anda napisał(a)

Z mila checia, lubie sie bawic w te klocki A zima mam wiecej czasu na takie cwiczenia

gobasia 10:10, 07 gru 2018

GorAna napisał(a)
Basiu, spóźnione życzenia imieninowe przynoszę
Życzę dużo pogody ducha....szkoda czasu i urody na zmartwienia

Aniu wielkie dzięki
gobasia 10:13, 07 gru 2018

mikina34 napisał(a)

Jak przystojny to można dać się porwać

ha ha no czemu by nie....jutro jadę do Olsztyna obadać teren i poznać mamę zięcia...
ElzbietaFranka 11:29, 07 gru 2018

Basiu ja tez dopiero dzisiaj skladam lepiej pozno niz wcale. Mozna i tydzien obchodzic.

Zdrowia, szczescia wszelkiej pomyslnosci. Pociechy z wnuczat tych co sa i ktore beda.

Jak tam przygotowania do "w". Napisze na priw o moich, ale nie wiem kiedy bo lenistwo totalne. Pada u nas.

ElzbietaFranka 11:36, 07 gru 2018

Ja schudnac nie moge. 8 kg to sporo masy. Tez bym chciala, ale slodycze kusza zyc bez nich nie moge, a szczegolnie wieczorem najbardziej smakuja. To moja zguba.

Nalog jak papierosowy. Ale od poniedzialku koniec. Jedzenie w malych porcjach 5 razy dziennie i duzo warzyw.

Jak dlugo do ubytku 8 kg dochodzilas.
gobasia 12:19, 07 gru 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Basiu ja tez dopiero dzisiaj skladam lepiej pozno niz wcale. Mozna i tydzien obchodzic.

Zdrowia, szczescia wszelkiej pomyslnosci. Pociechy z wnuczat tych co sa i ktore beda.

Jak tam przygotowania do "w". Napisze na priw o moich, ale nie wiem kiedy bo lenistwo totalne. Pada u nas.

Elu serdeczne dzięki

Co do przygotowań już wszystko dopięte na ostatni guzik...oby tylko pogoda dopisała.Młodzi sami wszystko zalatwiali u siebie w Olsztynie.Jutro jedziemy to zobaczymy i poznamy mamę zięcia
gobasia 12:33, 07 gru 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Ja schudnac nie moge. 8 kg to sporo masy. Tez bym chciala, ale slodycze kusza zyc bez nich nie moge, a szczegolnie wieczorem najbardziej smakuja. To moja zguba.

Nalog jak papierosowy. Ale od poniedzialku koniec. Jedzenie w malych porcjach 5 razy dziennie i duzo warzyw.

Jak dlugo do ubytku 8 kg dochodzilas.

Elu zgubiłam w 2 miesiące,ale jeszcze powolutku coś tam idzie w dól.teraz ważę 77kg ,ale to jeszcze za dużo.Moje odchudzenie nie było zamierzone ,jakoś tak wyszło.Slodycze przestały mi smakować i jakoś tak nie mam apetytu wracam do swojej wagi sprzed 4 lat