Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

nawigatorka 16:42, 25 sty 2017

jak upaprasz cegłę fuga w trakcie układania tez bedzie przygaszona
ta ekipa z poznania nawet wiem gdzie ci ludzie mieszkają z tego ładnego mieszkanka po widoku z okna
a wiesz, ze moja cegła na kominku kiedys te była pomarańczowa. wydobyta z ruin własnymi rekami i własnymi pazurami wyczyszczona. przez półtora roku zastanawiałam się czy malowac ją aż wkońcu jest biała.
Makao_J 17:18, 25 sty 2017

Ja jeździłam po marketach budowlanych w Wawie i niestety nie spotkałam tego czego szukam. Przez neta ciężko zamawiać bo jak przyjdzie nie ten kolor to porażka. Ze mnie stale eM się śmieje że ja zawsze wymyślę coś co jeszcze nie wyprodukowali.

Jak znajdziesz coś jasnego to daj znać
katel 19:21, 25 sty 2017

kasja83 napisał(a)

Cda.Tam wrzucają bieżące odcinki.

Dzięki!!! Zawisłam na 8 odcinku z 4s. i nie mogłam znaleźć kolejnych.

kasja83 napisał(a)
Aaaa-mysi raport.

Ilość zastawionych łapek-3
Ilość złapanych myszy-0

Cwane bestie!

Podkarm je, żeby się nie bały - poważnie.
Obok pułapki rzuć 2 - 3 kawałki przynęty ale maleńkie kawałeczki, żeby zaufania nabrały ale żeby się nie najadły.
Pułapka w zacisznym miejscu, koniecznie przy ścianie (nie na środku pomieszczenia).
Myszowe porady , mam nadzieję że pomogą .

Cegła śliczna!
AngelikaX 20:13, 25 sty 2017

kasja83 napisał(a)
Aaaa-mysi raport.

Ilość złapanych myszy-0

Cwane bestie!

Może przysmak im nie odpowiada? Moja od razu poleciała na kabanosa Tarczyńskiego (dodam, że drobiowego) bo może aż tak wybredne są że i to ma znaczenie
20:13, 25 sty 2017
kasja83 napisał(a)
Aaaa-mysi raport.

Ilość złapanych myszy-0

Cwane bestie!

sukcesow życzę ...seriali nieogladam odstraszać ktory nawigatorka polecila zamówiłam ....na tarasie do gniazdka włoże moze rowniez przegoni nornice .....na to głownie licze w lecie bo juz w sierpniu to trzeba do domu dac zeby sie nie zagościły u mnie myszki i inne gryzonie
nawigatorka 20:57, 25 sty 2017

może muszy mają u Ciebie lepsze jedzonko i na chleb w łapkach sie nie kusza
Madzenka 06:54, 26 sty 2017

Musi byc cegła lub beton? Co drugi dom za chwile będzie miał takie wykończenie.
Nie obraż sie ale czy wszscy musza podoązać jednym trendem? Na przekór wszytskiego zrobie drewno jesli M pozowli
kasja83 07:24, 26 sty 2017

nawigatorka napisał(a)
jak upaprasz cegłę fuga w trakcie układania tez bedzie przygaszona
ta ekipa z poznania nawet wiem gdzie ci ludzie mieszkają z tego ładnego mieszkanka po widoku z okna
a wiesz, ze moja cegła na kominku kiedys te była pomarańczowa. wydobyta z ruin własnymi rekami i własnymi pazurami wyczyszczona. przez półtora roku zastanawiałam się czy malowac ją aż wkońcu jest biała.

No widzisz...ja nie wyobrażam sobie u Ciebie innej cegły niż biała-ale może kiedyś nas zszokujesz jakimś kolorem
Takaż katorżnicza metoda towarzyszyła nam przy odzysku cegły na Chatkę Puchatkę. Odzyskiwaliśmy ją ze zwalonej stodoły.
kasja83 07:25, 26 sty 2017

Makao_J napisał(a)
Ja jeździłam po marketach budowlanych w Wawie i niestety nie spotkałam tego czego szukam. Przez neta ciężko zamawiać bo jak przyjdzie nie ten kolor to porażka. Ze mnie stale eM się śmieje że ja zawsze wymyślę coś co jeszcze nie wyprodukowali.

Jak znajdziesz coś jasnego to daj znać

Przybijaj piątkę-mój eM też twierdzi, że to co ja mam na myśli to zostało wyprodukowane. Plus takie stwierdzenie, że jak będzie 10 szt foteli np-ja zawsze wybiorę ten najdroższy.Zawsze
kasja83 07:26, 26 sty 2017

katel napisał(a)

Dzięki!!! Zawisłam na 8 odcinku z 4s. i nie mogłam znaleźć kolejnych.

Podkarm je, żeby się nie bały - poważnie.
Obok pułapki rzuć 2 - 3 kawałki przynęty ale maleńkie kawałeczki, żeby zaufania nabrały ale żeby się nie najadły.
Pułapka w zacisznym miejscu, koniecznie przy ścianie (nie na środku pomieszczenia).
Myszowe porady , mam nadzieję że pomogą .

Cegła śliczna!

Czuję się jak w serialu-Zabójcze Umysły...wchodzenie do mysiego umysłu, rozpracowywanie jej upodobań