Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

AniMa 12:10, 09 lut 2017

U mnie podobnie...plany ogrodowe, wyjazdowe, gościowe...jeszcze komunia po drodze....Na koniec roku mam nadzieje pamiętać jak się nazywam
ren133 12:38, 09 lut 2017

kasja83 napisał(a)

A masz piekarniczek:
https://www.neonet.pl/gorenje-bo-75-sy2b.html?gclid=CJOCw4_ngtICFcYp0wodv9sIiQ

Narazie to szaleję w planach-fronty robót nie pootwierane

Niczego sobie i cena przyzwoita a są zestawy? z mikrofalą czy kawiarką?
Agania 13:23, 09 lut 2017

Nawet piekarnika nie możesz sobie dotknąć... mam nadzieję, że u mnie nie będzie obsuwy z montażem za tydzień u mnie kuchenny maraton
kamila66 13:44, 09 lut 2017

Zana napisał(a)
Buka Purple Fontaine kup sobie już sporego, wypasionego bo on straaaasznie powoli rośnie. Dociekając dlaczego on u mnie tak się leni natknęłam się jeszcze na podobną odmianę Black Swan. Ten z kolei rośnie duużo szybciej, ale też docelowo jest sporo większy.
Ja swojemu miskanty ML chcę w pleckach dać (przynajmniej taką mam koncepcję na dzień dzisiejszy).
Trawy super wybrałaś.
Miłka to miłka okazała (Eragrostis spectabilis) - wylukaj sobie. Myślę, że Irenka tę właśnie ma na myśli.

Mój buk w kilka lat jest sporych rozmiarów, przyrosty ma przynajmniej dwa razy w roku.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6285-w-oflisowym-ogrodzie?page=355
14:18, 09 lut 2017
kamila66 napisał(a)

Mój buk w kilka lat jest sporych rozmiarów, przyrosty ma przynajmniej dwa razy w roku.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6285-w-oflisowym-ogrodzie?page=355

mój tez wcale nie rośnie wolno ....nawet wydaje mi sie że szybko ....bo dawyki sa mułami ...a Rohan to ślimak

PS. piekarnik mi się podoba nie ma niepotrzebnych zakamarków

Madzenka 19:28, 09 lut 2017

Na ciecie grabow jeszcze czas, najwcześniej tnę na koniec lutego,ale w tym roku pewnie na poczatku marca
beata_m 20:33, 10 lut 2017

kasja83 napisał(a)
Czy Wam też tak dłuży się ta zima???Chyba nigdy nie zmienię awatara-Buka już zawsze ze mną zostanie.Mam wrażenie, że jest zimniej niż było, śnieg nie topnieje.

Ty Ty Ty Kaśka!!! se żartów nie rób! ja tu pomału japonki prawie odgrzebałam a Ty buką straszysz
katel 23:50, 11 lut 2017

kasja83 napisał(a)

Będą powojniki, będąMasz Kasiu któryś z tych poniższych?Kolekcja u Ciebie wielka.
Sizaja Ptitsa
Hanjama
Little Artist

Nie mam żadnego z nich ale bardzo mi się podobają i na pewno któreś z tych niskich z grupy Integrifolia będę miała , na razie z niej mam tylko Arabellę i i Bluisch Violet.
kasja83 07:38, 14 lut 2017

Mirka napisał(a)
Hm decyzja należy do Ciebie.Ale skoro pytasz to tak sugeruję zmianę A kysz a kysz zimno

Rozglądam się za czymś mniej bukowym
kasja83 07:39, 14 lut 2017

AniMa napisał(a)
U mnie podobnie...plany ogrodowe, wyjazdowe, gościowe...jeszcze komunia po drodze....Na koniec roku mam nadzieje pamiętać jak się nazywam

Jest tak...właśnie się wczoraj dowiedziałam, że muszę dopłacić za blaty kuchenne-co zeżarło mi skarpetkę ogrodową