Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Luteczka 22:40, 18 kwi 2016

Wow, Kasiu jestem pod wrażeniem
ślicznie
Konieczki 06:45, 19 kwi 2016

Ją tez podziwiam, zwłaszcza że jeszcze niedawno nie ukrywałaś widoków i było co było teraz... Projekt super, a wykonanie i tempo zaskakujące
Zana 07:07, 19 kwi 2016

Kasiu, ja zamawiałam sporo we florini i zawsze byłam zadowolona z jakości sadzonek, zdrowe i ładnie się rozrastały. Nigdy nie było żadnych pomyłek. Jedyne co mnie denerwuje to kulki styropianu przemieszane z ziemią. Tawułki w ubiegłym roku dostałam ogromne i kwitnące, prawie dorosłe rośliny. Teraz kupowałam bergenie pink drygonfly i przyszły wszystkie kwitnące, naparstnice bardzo ładne i miniaturowe tawułki, dopiero wychodzące z ziemi, ale w dużych doniczkach i z bardzo ładną bryłą korzeniowa. W bylinowym nie zamawiałam, ale Łukasz z Odrodowej przygody dużo tam kupuje i bardzo chwali.
kasja83 07:40, 19 kwi 2016

bozga napisał(a)
Bardzo mi się podoba zarówno pomysł jak i wykonanie rabaty, jeśli te 9-10 arów za domem będzie równie nietuzinkowe to czeka Nas wspaniała przygoda w Waszym ogrodzie

Witaj Bożenko-bardzo mi miło, że zajrzałaś w moje skromne progi
kasja83 07:42, 19 kwi 2016

blyxa napisał(a)
Super! Faktycznie zapowiada się ogród idealny
Jak równiutko - jestem pod wrażeniem

Z prawej strony było najmniej do roboty-zobaczymy co będzie dalej
kasja83 07:42, 19 kwi 2016

Iwk4 napisał(a)
Kasiu, ptasie łapki to dobry wybór. Faktycznie są mniejsze, ale lepiej sobie radzą po zimie, niż ID. Rozrastają się w kępie. Jutro zrobię ci studium przypadku ptasich Będzie pani zadowolona.

Super Iwonko-to będę czekać
Dominika11 07:43, 19 kwi 2016

Pozdrowionka zostawiam Kasju

o tak z ptasich łapek na pewno są fajowe
MirellaB 07:43, 19 kwi 2016

Macham z rana
kasja83 07:44, 19 kwi 2016

Konieczki napisał(a)
Ją tez podziwiam, zwłaszcza że jeszcze niedawno nie ukrywałaś widoków i było co było teraz... Projekt super, a wykonanie i tempo zaskakujące

Hej Konieczki-no nadzieję mam wielką, że dalej będzie fajnie

Luteczko Tobie też dzięki za miłe słowa
kasja83 07:46, 19 kwi 2016

Zana napisał(a)
Kasiu, ja zamawiałam sporo we florini i zawsze byłam zadowolona z jakości sadzonek, zdrowe i ładnie się rozrastały. Nigdy nie było żadnych pomyłek. Jedyne co mnie denerwuje to kulki styropianu przemieszane z ziemią. Tawułki w ubiegłym roku dostałam ogromne i kwitnące, prawie dorosłe rośliny. Teraz kupowałam bergenie pink drygonfly i przyszły wszystkie kwitnące, naparstnice bardzo ładne i miniaturowe tawułki, dopiero wychodzące z ziemi, ale w dużych doniczkach i z bardzo ładną bryłą korzeniowa. W bylinowym nie zamawiałam, ale Łukasz z Odrodowej przygody dużo tam kupuje i bardzo chwali.

Dzięki Zano za namiar-z braków, które będą mi jeszcze potrzebne-to jeżówki.Bylinowy Raj też mam z polecenia-zawsze warto korzystać z doświadczenia innych. Po jeżówkach zrobię sobie chyba pass na wydatki roślinkowe-bo skarbiec robi się pusty, a gabion trzeba jeszcze zrobić