Zawsze usuwałam przekwitłe łodygi i w ten sposób nie dawałam mu szansy na rozsianie w ubiegłym roku zostawiłam suche wiechy więc może cos z tego będzie zobaczymy,lubie takie niespodzianki
zaszalałaś, spontanicznie ja myślę nad pierwszą i szóstą, gdzie zamawiałaś w R czy F? przeglądnęłam ofertę nasion w internecie, faktycznie jest większy wybór a jak nazywają się te dzwonki u Ciebie?
Jak szaleć to szaleć a zaczęło się od bright as a buttom i jakoś tak poleciało zamawiałam w R (z S w środku) a co do dzwoneczków to wiem tylko,ze jest to dzwonek kremowy
Justynko tak mnie jakoś wczoraj naszło a kierowałam się tym by kwiat był pusty lub półpełnyostatnio bardzo mi się takie spodobały w ubiegłym roku kupiłam
Jacqueline du Pre
Roville
Open arms
Rhapsody in Blue
jak tylko się uporam z tarasem to frontowa różankę będę obsadzać ...szału nie będzie bo jakieś 6mx6m ...a ja mam na liście z 50 róż i jeszcze mi dokładasz
To ja tak kiedyś pozbyłam sie siewek werbeny patagońskiej bo za szybko poleciałam plewić rabatki w tym roku zrobię eksperyment i nie będę plewic przy tym dzwoneczku a nuż cos wykiełkuje