Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród MUZY

Pokaż wątki Pokaż posty

Ogród MUZY

gobasia 11:03, 19 lut 2016

praktyka czyni mistrza
sprawdzałam wczoraj stipę na rabacie i wygląda na to ,że wypuszcza zielone nitki...te stare trzeba przyciąć,czy jeszcze poczekać?a brunery nie ma nawet sladu
MUZA 11:30, 19 lut 2016

gobasia napisał(a)
praktyka czyni mistrza
sprawdzałam wczoraj stipę na rabacie i wygląda na to ,że wypuszcza zielone nitki...te stare trzeba przyciąć,czy jeszcze poczekać?a brunery nie ma nawet sladu

Na temat stipy to ja się nie wypowiem bo nigdy jej nie miałam w tym roku to mój pierwszy raz
Basiu jak nie masz zamarzniętej ziemi to zobacz jakie korzonki ma ta brunnera, ja jestem trochęniecierpliwa i jak nie jestem pewna czy roślinka przetrwała to sprawdzam żywotność korzeni (i czy w ogóle są)u mnie bywało ,że mimo łagodnej zimy ginęły roślinki i okazało się ,ze w korzonkach ucztowały ślimory
gobasia 11:36, 19 lut 2016

poczekam do marca i jak nic nie będzie to zrobię tak jak mówisz
moja brunera to Jack Frost
tulucy 11:12, 21 lut 2016

Witaj
Nie wiem jakim cudem, ale jeszcze u Ciebie nie byłam, a Twój ogród mnie zachwycił kolorami, swobodą, będę zaglądać

Moje nasiona bylinowe dopiero do mnie się wysyłają, jak dotrą, będę miała dylematy powierzchni parapetu - jak co roku
MUZA 20:46, 23 lut 2016

tulucy napisał(a)
Witaj
Nie wiem jakim cudem, ale jeszcze u Ciebie nie byłam, a Twój ogród mnie zachwycił kolorami, swobodą, będę zaglądać

Moje nasiona bylinowe dopiero do mnie się wysyłają, jak dotrą, będę miała dylematy powierzchni parapetu - jak co roku

Ciesze się,że do mnie trafiłaś i zapraszam do zaglądania
MUZA 20:51, 23 lut 2016

Pogoda nie do końca wiosenna bo od rana deszcz ze śniegiem ale ogród już się budzi z zimowego snu...
MUZA 21:01, 23 lut 2016

I jeszcze kilka pierwszych ciemierników
Anda 21:06, 23 lut 2016

U Ciebie pierwsze kolory w ogrodzie. Ślicznie masz. Ciemierniki prześliczne, zawłaszcza te ciemnoróżowe
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Flower1 21:08, 23 lut 2016

Ale piekna wiosna u Ciebie ,boskie przebisniegi.U mnie jeszcze wszystko powoli ,ledwo listki widac
MUZA 21:26, 23 lut 2016

Anda napisał(a)
U Ciebie pierwsze kolory w ogrodzie. Ślicznie masz. Ciemierniki prześliczne, zawłaszcza te ciemnoróżowe

Ewo wszystkie moje ciemierniki to samosiejki i każdy jest inny