Witak Kasiu,przeczytałam cały wątek,jestem od niedawna na forum,noce nieprzespane .Piękny dom,zaczarowany ogród,uwielbiam kolory fioletu,niebieskiego ,bieli i odrobiny żółtego.Jestem z drugiej strony Warszawy,ale w waszych stronach jestem często ,mam rodzinę i działkę.Ostróżka chyba będzie hitem lata ,posadziłam ją obok clematisa,podsypując go nawozem ,ona skorzystała i wyrosła jak mutant w pięknym chabrowym kolorze.Czekam na więcej zdjęc,pozdrawiam.
Jestem ciekawa tych Twoich różanych piękności! Też planuję obsadzić taras różami. Jeśli te Twoje faktycznie będą tak pachnieć to pozwolę sobie skopioeać odmiany!
Witam...podziwiam Twój ogród nie od dziś...jest cudowny, romantyczny i kobiecy...no i te róże...miodzio....mam pytanie Kasiu-bo na tarasie mam dwie duże donice, w których mam tylko nasadzenia sezonowe, i tak sobie pomyslałam o różach na stałe, czy mogłabyś plecić Kasiu jakieś pachnące i pnące odmiany
pozdrawiam
Może popytaj bardziej doświadczone różane ogrodniczki np Anię DS
Kasiu Witam się serdecznie
Już się kiedyś kiedyś witałam , na samym początku tworzenia Twojego ogrodu.
Ty dopiero co skończyłaś wykończeniówkę - którą podglądałam z zapartym tchem
ja swoją zaczynałam
Teraz zaczynam tworzyć ogród i widzę że znajdę u Ciebie morze inspiracji.......
Jestem pod wrażeniem ilości roślin i tego jakie tworzą wspaniałe kompozycje!!!