Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To będzie zaczarowany ogród

To będzie zaczarowany ogród

Bea 22:36, 16 cze 2013

Chyba u mnie będą najpierw kwitły- to zobaczymy, przywieszki jeszcze są oryginalne - to będzie reklamacja.
greglis 22:40, 16 cze 2013

Koniecznie pokaż je u siebie jak zakwitnie, przynajmniej u Ciebie nacieszę wzrok a potem u siebie
Bea 22:45, 16 cze 2013

greglis napisał(a)
Koniecznie pokaż je u siebie jak zakwitnie, przynajmniej u Ciebie nacieszę wzrok a potem u siebie

bacha2224 23:38, 16 cze 2013

Witak Kasiu,przeczytałam cały wątek,jestem od niedawna na forum,noce nieprzespane .Piękny dom,zaczarowany ogród,uwielbiam kolory fioletu,niebieskiego ,bieli i odrobiny żółtego.Jestem z drugiej strony Warszawy,ale w waszych stronach jestem często ,mam rodzinę i działkę.Ostróżka chyba będzie hitem lata ,posadziłam ją obok clematisa,podsypując go nawozem ,ona skorzystała i wyrosła jak mutant w pięknym chabrowym kolorze.Czekam na więcej zdjęc,pozdrawiam.

Anita1978 23:40, 16 cze 2013

Jestem ciekawa tych Twoich różanych piękności! Też planuję obsadzić taras różami. Jeśli te Twoje faktycznie będą tak pachnieć to pozwolę sobie skopioeać odmiany!
beta 08:24, 17 cze 2013

Witam...podziwiam Twój ogród nie od dziś...jest cudowny, romantyczny i kobiecy...no i te róże...miodzio....mam pytanie Kasiu-bo na tarasie mam dwie duże donice, w których mam tylko nasadzenia sezonowe, i tak sobie pomyslałam o różach na stałe, czy mogłabyś plecić Kasiu jakieś pachnące i pnące odmiany

pozdrawiam
greglis 08:44, 17 cze 2013

beta napisał(a)
Witam...podziwiam Twój ogród nie od dziś...jest cudowny, romantyczny i kobiecy...no i te róże...miodzio....mam pytanie Kasiu-bo na tarasie mam dwie duże donice, w których mam tylko nasadzenia sezonowe, i tak sobie pomyslałam o różach na stałe, czy mogłabyś plecić Kasiu jakieś pachnące i pnące odmiany

pozdrawiam

Niestety nie mam doświadczenia w tej kwestii ja nie odważyła, się na róże w donicy, bo na dworze by zimy nie przetrwały a chować też nie mam gdzie.
Do tej pory miałam angielki ale one raczej delikatnie pachną, ten sezon to będzie nowe doświadczenie z francuzkami, teoretycznie mają pachnieć mocniej.
Może popytaj bardziej doświadczone różane ogrodniczki np Anię DS
beta 09:10, 17 cze 2013

dzięki Kasiu za szybką odpowiedź....myslisz, że róże w odpowiednio zaiziolowanej donicy zimy nie przetrwają?...
magnolia 09:22, 17 cze 2013

nie dostaję powiadomień, a lubię tu wpadać, więc 'odchaczam'

Pięknie kwiatnie Twój ogród. Aż chciałoby się zatrzymać czas

admete 21:31, 17 cze 2013

Kasiu Witam się serdecznie
Już się kiedyś kiedyś witałam , na samym początku tworzenia Twojego ogrodu.
Ty dopiero co skończyłaś wykończeniówkę - którą podglądałam z zapartym tchem
ja swoją zaczynałam

Teraz zaczynam tworzyć ogród i widzę że znajdę u Ciebie morze inspiracji.......
Jestem pod wrażeniem ilości roślin i tego jakie tworzą wspaniałe kompozycje!!!

Pozdrawiam
Aga