Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anulajda w raju

Anulajda w raju

beata_m 22:02, 05 gru 2016

anulajda napisał(a)

To zależy też jaka będzie gęstość tej gąbki

ano zgadza się, gąbka gąbce nierówna
jolanka 16:21, 08 gru 2016

Z przyjemnością obejrzałam Twój ogród, zaznaczam i pozdrawiam. Też kocham róże i trawy.
Kokesz 18:48, 08 gru 2016

Witam, przeczytałam i obejrzałam wątek od deski do deski, przepiękny ogród.
Uporządkowany i przemyślany.
Szczególnie podoba mi się taki dobór roślin i takie ich rozmieszczenie, żeby ogród wyglądał atrakcyjnie przez cały rok. Tobie się to udało.
Ja na razie podglądam, zapisuję co mi się podoba, robię plan za planem, dziewczyny z O. pomagają może do wiosny już będę wiedziała, czego chcę
Pozdrawiam i zapraszam do mnie.

anulajda 16:48, 09 gru 2016

jolanka napisał(a)
Z przyjemnością obejrzałam Twój ogród, zaznaczam i pozdrawiam. Też kocham róże i trawy.

Miło mi Cię gościć Jolu a że róże kochasz to tym bardziej
anulajda 18:19, 09 gru 2016

Kokesz napisał(a)
Witam, przeczytałam i obejrzałam wątek od deski do deski, przepiękny ogród.
Uporządkowany i przemyślany.
Szczególnie podoba mi się taki dobór roślin i takie ich rozmieszczenie, żeby ogród wyglądał atrakcyjnie przez cały rok. Tobie się to udało.
Ja na razie podglądam, zapisuję co mi się podoba, robię plan za planem, dziewczyny z O. pomagają może do wiosny już będę wiedziała, czego chcę
Pozdrawiam i zapraszam do mnie.

Właśnie wróciłam od Ciebie i bardzo,bardzo z całego serca Ci kibicuję a z tego co czytałam to wiem że stworzysz "swój ogród" i poznasz ulubione swoje rośliny i o których już wszystko będziesz z czasem wiedziała
Chętnie udzielę Ci rad co do poszczególny roślin a co do projektowania poszczególnych rabat ja się nie nadaję bo wg mnie rabaty,ogród,dom i otoczenia jest bardzo czymś osobistym żebym ja się mogła w tym odnalźć a ty czuć dobrze ,to są godziny wspólnych rozmów na poznawaniu drugiej osoby
20:56, 12 gru 2016
przyszłam formę na uszka zobaczyć ...bo wiele już takich do pierogów widziałam ...ale ciekawi mnie jak ten wynalazek te uszy wywija?
AngelikaX 21:34, 12 gru 2016

Wrzuciłam u siebie z googla - powiedz Aniu czy to to to właśnie to...?
Kokesz 21:44, 12 gru 2016

Czy cisy, które tniesz w stożki i cisy posadzone jako żywopłot, to ta sama odmiana? Te stożki bardzo mi się podobają, muszę takie gdzieś poszukać w mojej okolicy, pewnie nie będą tanie, bo z tego co wiem to wolno przyrastają.
Pościnałam jesienią gałązki z cisa, który rośnie u mnie niedaleko, jest to chyba odmiana kolumnowa, zobaczymy czy się ukorzeni
22:00, 12 gru 2016
AngelikaX napisał(a)
Wrzuciłam u siebie z googla - powiedz Aniu czy to to to właśnie to...?

byłam widziałam uszek nie wywija
anulajda 09:45, 13 gru 2016

eee_taam napisał(a)
przyszłam formę na uszka zobaczyć ...bo wiele już takich do pierogów widziałam ...ale ciekawi mnie jak ten wynalazek te uszy wywija?

Oj nie wywija niestety tak dobrze to nie ma, u mnie akceptują na płasko byle były z grzybami i barszczem cz.