Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

dominika_ 12:25, 10 mar 2016

U mnie podobna sytuacja, nawet jeden krokusik, totalne zero Zimniejsza strefa klimatyczna.
inag 00:09, 11 mar 2016

Makao_J napisał(a)

Jeśli masz nasiona to wysiej. Ja spróbuję jeszcze raz jak te po pikuję.

Jeszcze raz będziesz siała? Aż tyle Ci potrzeba? Zastipujesz się
JoannaDe 08:44, 11 mar 2016

Przyszłam się przywitać z rana. Ale masz cierpliwość do siania. Ja bym chyba szalu dostała przy pikowaniu Nie na moje nerwy
MirellaB 10:08, 11 mar 2016

Ania mam kolejne trzy opakowania stipy czy li razem 6 do wysiania, ale nie wiem czy tak będę szaleć. Zobaczę ile mi wyjdzie z pikowania drugiego pojemniczka i zadecyduję. Wczoraj stipe widziałam dość dorodną kępkę po 12,50 - zobacz jaka oszczędność z wysiewu
Dominika11 10:09, 11 mar 2016

Mirellka - później będziesz rozdawać albo sprzedawać
Makao_J 10:35, 11 mar 2016

inag napisał(a)

Jeszcze raz będziesz siała? Aż tyle Ci potrzeba? Zastipujesz się

Nie jest tak źle. Zobaczymy jak to będzie wyglądać po pikowaniu. Wbrew pozorom może nie wyjść tak dużo a przydałoby się 18 doniczek do wsadzenia.

Nie wiem jak ona się rozkrzewia z takich siewek więc na wszelki wypadek zostawiłam sobie jeszcze kilka nasionek
Makao_J 10:35, 11 mar 2016

JoannaDe napisał(a)
Przyszłam się przywitać z rana. Ale masz cierpliwość do siania. Ja bym chyba szalu dostała przy pikowaniu Nie na moje nerwy

Ja też nie mam cierpliwości. To będzie moje pierwsze pikowanie i nie wiem jak mi pójdzie
Makao_J 10:37, 11 mar 2016

MirellaB napisał(a)
Ania mam kolejne trzy opakowania stipy czy li razem 6 do wysiania, ale nie wiem czy tak będę szaleć. Zobaczę ile mi wyjdzie z pikowania drugiego pojemniczka i zadecyduję. Wczoraj stipe widziałam dość dorodną kępkę po 12,50 - zobacz jaka oszczędność z wysiewu

Widziałam te kolejny paczuszki. Ty to będziesz szaleć ostnicą w tym sezonie. Ale jak ktoś ma sporo miejsca to może wcale nie wyglądać na "tłok"
Makao_J 10:38, 11 mar 2016

Dominika11 napisał(a)
Mirellka - później będziesz rozdawać albo sprzedawać

Zobaczymy ile miejsca znajdzie w ogrodzie
Makao_J 10:56, 11 mar 2016

A tak przy okazji to muszę się wyżalić.

Cały tydzień przerabiałam z synem skale z matmy bo dziś miała być kartkówka. Zawalałam noce bo zastanawiałam się jak mu pomóc by ogarnął jak najwięcej zadań. Teraz padam bo spać mi się stale chce a kartkówka odwołana.

Zła jestem bo matma i historia należy do eMa i ćwiczy z nim tylko weekendy bo wtedy zjeżdża do domu. I musi go wtedy tak przygotować żebym ja w tygodniu miała spokój.
Ja mam polski, angielski i przyrodę i to musi być na bieżąco.
A tu klops. A sprawdzian ma za 2 tygodnie więc eM spokojnie by zdążył ogarnąć temat.

A ja mam wyrzuty sumienia bo z powodu mojego braku czasu mój młodszy musiał dawać sobie radę sam.

No to tyle. Tak tylko chciałam się wygadać