Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

iwka 11:01, 11 mar 2016

ja z powodu przełożenia gry na flecie, dzień i noc słyszę: przybyli ułani...., oczywiście na dwa flety gramy oby do wtorku
MirellaB 11:07, 11 mar 2016

Dobrze, że się wygadałaś, mam nadzieję, że Ci lżej.

Też bym się wkurzyła, no, ale co zrobisz - nic.

A co nauczycielka zachorowała czy co, że kartkówka przełożona?

Makao_J 11:09, 11 mar 2016

iwka napisał(a)
ja z powodu przełożenia gry na flecie, dzień i noc słyszę: przybyli ułani...., oczywiście na dwa flety gramy oby do wtorku

U mnie jakoś flet ucichł. Przed Bożym Narodzeniem cały czas grał Lulajże Jezuniu.
Jak nie fałszuje to całkiem fajnie to wychodzi. Najgorsze są początki.

A Twój to gra tak na muzykę czy chodzi do szkoły muzycznej? Bo mój to tylko na muzykę (nie zawodowo)
Makao_J 11:10, 11 mar 2016

MirellaB napisał(a)
Dobrze, że się wygadałaś, mam nadzieję, że Ci lżej.

Też bym się wkurzyła, no, ale co zrobisz - nic.

A co nauczycielka zachorowała czy co, że kartkówka przełożona?

Nie mam pojęcia. Dziś rano się dowiedziałam (a mogłam iść wcześniej spać, hihi )
Dominika11 11:27, 11 mar 2016

spokojnie - tak jest często w s a Ty odeśpisz i będziesz zadowolona jak dostanie 5
Makao_J 11:33, 11 mar 2016

Dominika11 napisał(a)
spokojnie - tak jest często w s a Ty odeśpisz i będziesz zadowolona jak dostanie 5

No gdyba dostał 5 to byłoby super ale on jest za bardzo roztrzepany i przez nie uwagę popełnia głupie błędy więc na tą 5 nie liczę za bardzo.
Ale uczyłam namiętnie by mieć pewność że tych błędów popełni jak najmniej.
iwka 11:38, 11 mar 2016

Makao_J napisał(a)

U mnie jakoś flet ucichł. Przed Bożym Narodzeniem cały czas grał Lulajże Jezuniu.
Jak nie fałszuje to całkiem fajnie to wychodzi. Najgorsze są początki.

A Twój to gra tak na muzykę czy chodzi do szkoły muzycznej? Bo mój to tylko na muzykę (nie zawodowo)

a gdzie tam szkoła muzyczna, moja córka stwierdziła, że muzykiem nie zostanie, chociaż jej pasją jest taniec, poniekąd związany z muzyką na razie tylko na angielski dodatkowo jeździ, jakoś udało się ją przekonać że to ważne, ale dodatkowo wynegocjowała kilka godzin w szkole tanecznej hihi a na flecie gra robiąc szpagat i inne jakieś dziwne i niewykonalne dla mnie pozycje tak w ogóle to ona stwierdziła, że większość przedmiotów w szkole to nudy i do niczego jej się w życiu nie przydadzą
JoannaDe 11:46, 11 mar 2016

iwka napisał(a)

tak w ogóle to ona stwierdziła, że większość przedmiotów w szkole to nudy i do niczego jej się w życiu nie przydadzą

Iwka, jakbym słyszała swojego syna. A dopiero w drugiej klasie jest. Co to będzie co to będzie

Pozdrawiam piątkowo
iwka 11:51, 11 mar 2016

JoannaDe napisał(a)

Iwka, jakbym słyszała swojego syna. A dopiero w drugiej klasie jest. Co to będzie co to będzie

Pozdrawiam piątkowo
w drugiej jeszcze możesz nakierować, w piątej to moje argumenty juz nie trafiają
JoannaDe 12:02, 11 mar 2016

Moj to niezwykle uparty osobnik. Zaparł się ze szkoła jest nudna i wogole co oni chcą od niego na lekcjach. Nie chciał wcale pracować. Do tego stopnia ze groziła mu powtórka klasy... Po terapii wstrząsowej , jeden z lepszych uczniów