Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Filemon24 07:23, 08 cze 2016

hakone w Mławie po 5 zł też mi się podobały te u Szmitów ale z ceną to przesadzili
Aniu a co planujesz w Pęchcinie zakupić? wszystko co u nich kupiłam rośnie mi rewelacyjnie ja się muszę wybrać do nich w lipcu po hortensje
Makao_J 10:52, 08 cze 2016

Anias napisał(a)
Aniu, chciałam się tylko przywitać i pomachac i zaznaczyć żeby podgladac!
Piękny dom i ogród zapowiada się pięknie

Podglądaj do woli Witam Gorąco
Makao_J 10:57, 08 cze 2016

ag_zie napisał(a)
Wyjazd taki spontaniczny wyszedł z myślą o dzieciakach i ich zdrowiu
A spotkania mi szkoda rok to strasznie długo!

Takie spontany wychodzą najlepiej.

My co roku jeździliśmy nad morze ale na majówkę. Wtedy zwykle jest chłodne powietrze prosto od morza i tydzień zwykle tam spędzaliśmy. Dzieciaki wdychały jod do oporu a o to chodziło

W ubiegłym sezonie byliśmy w lipcu u brata eMa i stwierdziliśmy że w tym roku też tak pojedziemy. Bo dzieciaki większe i korzystają już z tamtejszych atrakcji.

Rok to długo ale zleci szybko. Niedawno wszyscy wzdychali za majem a tu maj już minął.
Dominika11 10:58, 08 cze 2016

Aniu ale wszystko ci pieknie rośnie
już masz takie czerwone owocki - u mnie jeszcze zielone
hosty super
Makao_J 10:59, 08 cze 2016

Iwk4 napisał(a)

Ja nie planowałam rok temu większych zakupów, z kasą było kiepsko. Kupiłam kilka jeżówek... A do hakone za 30 zł ślinka mi ciekła. Do dziś żałuję, ze nie kupiłam, była mega wypasiona i można było ją podzielić. No, ale nie planowałam kupować i nie kupiłam ...

Tak się zdarza. Dlatego wezmę listę i nie będę rozczulać się nad tym co mi się podoba a brać to co muszę. Wtedy nie ma wyrzutów sumienia
Makao_J 11:01, 08 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
hakone w Mławie po 5 zł też mi się podobały te u Szmitów ale z ceną to przesadzili
Aniu a co planujesz w Pęchcinie zakupić? wszystko co u nich kupiłam rośnie mi rewelacyjnie ja się muszę wybrać do nich w lipcu po hortensje

Jeszcze nie spisałam. Ale nie będzie tego za dużo bo większość kupiłam jak byłam u nich ostatnio.
Filemon24 11:22, 08 cze 2016

Ja nigdy nie spisuje albo mam w głowie albo upatrzę coś zupełnie nie planowanego Zawsze jak jestem u nich to coś przytacham nawet jak jadę z kimś do towarzystwa hehe podziwiam za zorganizowanie !
Makao_J 12:55, 08 cze 2016

Dominika11 napisał(a)
Aniu ale wszystko ci pieknie rośnie
już masz takie czerwone owocki - u mnie jeszcze zielone
hosty super

Te czereśnie są wcześniejsze "Regina" ale mam jeszcze "Buttnerę Czerwoną" i ona jest jeszcze zielona. Ale tak są dobrane by jak jedna skończy owocować to przerzucić się na drugą.
Makao_J 13:00, 08 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
Ja nigdy nie spisuje albo mam w głowie albo upatrzę coś zupełnie nie planowanego Zawsze jak jestem u nich to coś przytacham nawet jak jadę z kimś do towarzystwa hehe podziwiam za zorganizowanie !

No nie, to ja tak jak Ty nie potrafię.

Już to przerabiałam na początku tworzenia ogrodu i najgorsze jest to uczucie gdy potem stoję i myślę "gdzie to teraz wsadzić" albo "gdzie to przesadzić bo szkoda wyrzucić a ładnie rośnie"

Ja jestem bardzo cierpliwa i jeśli czegoś nie kupię w danym sezonie co jest mi potrzebne to czekam kolejne sezony aż to trafię.
Sylvana 13:01, 08 cze 2016

Ale spryciula z Ciebie...to zdradź jeszcze tajemnicę jak je przed ptaszyskami chronisz...desperacko szukam sposobu...bo zaraz zacznie się wojna o moje śliweczki