Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 20:46, 19 lip 2016

Filemon24 napisał(a)

fajne masz te donice ładnie to wygląda

Dzięki. Teraz to i mi się w końcu zaczynają podobać. Kiedyś rosły w nich byliny ale było ładnie przez chwilę a potem klops. Teraz mam zimozielone a byliny to tylko dodatek.
Zana 20:56, 19 lip 2016

Aniu, super sadzonki kupiłaś. Współczuję ciachania berberysa. Ty masz pewnie lepszą perspektywę, ale ja bym te hortensje posadziła między jarzębiną a stożkiem a miskanta lekko z tyłu za nimi pośrodku. Ale to tak ze zdjęć mi się wydaje, Ty w realu pewnie inaczej to widzisz.

A ambrowce były cienkie patyczaki czy wypaśne w obwodzie? Marzą mi się trzy sztuki.
kamila66 21:13, 19 lip 2016

Makao_J napisał(a)

Już pobrałam sadzonki niezdrewniałe z piętką od tej co mam bo wyczytałam że teraz jest najlepszy okres. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak te się przyjmą to wezmę jeszcze bo podobno do września można to robić.

Dzięki za niusa "trza" coś skubnąć
BasiaLT 21:52, 19 lip 2016

Super zakupy. Widać że zdrowie i będą dobrze rosły.
Makao_J 22:31, 19 lip 2016

Zana napisał(a)
Aniu, super sadzonki kupiłaś. Współczuję ciachania berberysa. Ty masz pewnie lepszą perspektywę, ale ja bym te hortensje posadziła między jarzębiną a stożkiem a miskanta lekko z tyłu za nimi pośrodku. Ale to tak ze zdjęć mi się wydaje, Ty w realu pewnie inaczej to widzisz.

A ambrowce były cienkie patyczaki czy wypaśne w obwodzie? Marzą mi się trzy sztuki.

Haha a wiesz że tak też ustawiałam - miskanta z tyłu a hortki przed nim między stożek a jarzębinę. Też mi się ta wersja widziała. W sumie stwierdziłam że na na razie nic nie wsadzę aż będę pewna..
A ambrowce bardzo ładne i wypasione. Cena mnie zszokowała bo wyglądały na prawdę super.
Makao_J 22:32, 19 lip 2016

kamila66 napisał(a)

Dzięki za niusa "trza" coś skubnąć

Spoko. Nawet znalazłam 2 sadzonki z korzonkami. Ciekawa jestem czy się uda
Makao_J 22:33, 19 lip 2016

BasiaLT napisał(a)
Super zakupy. Widać że zdrowie i będą dobrze rosły.

To prawda. Ale to różnie bywa.
Makao_J 22:42, 19 lip 2016

Dziś spryskałam róże od mączniaka bo zaczęły się przy dwóch już listki zwijać. Muszę jechać do mojej "pani Z" z CO i dopytać czym pryska swoje róże bo jej mają obłędny kolor liści i mówiła że coś im serwuje tylko nazwa była nieznana i nie zapamiętałam.

Teraz dosłownie kilka ujęć z ogrodu

Zana 22:43, 19 lip 2016

Makao_J napisał(a)

Haha a wiesz że tak też ustawiałam - miskanta z tyłu a hortki przed nim między stożek a jarzębinę. Też mi się ta wersja widziała. W sumie stwierdziłam że na na razie nic nie wsadzę aż będę pewna..
A ambrowce bardzo ładne i wypasione. Cena mnie zszokowała bo wyglądały na prawdę super.

Zrób zdjęcie takiego ustawienia, może pomożemy w decyzji
A jakbyś mogła mi podać adres na priv tej szkółki i godziny otwarcia i czy w weekendy mają otwarte to byłabym wdzięczna. Może udałoby mi się jeszcze przed urlopem wyskoczyć.
Makao_J 22:43, 19 lip 2016

Już niedługo Goethe

i History