Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 22:16, 03 sie 2016

anna_t napisał(a)

Ania a czy to nie est ta rabata którąchciałaś z inspirki Danusi tworzyc?róża nie zaburzy Ci tego?

Tak to ta sama.
Ale cały czas ciąży mi to że ją ściągnęłam.
Teraz jak tam zrobiłam taki warzywniak to ta rabata całkiem ni w pięć ni w dziesięć tam nie pasuje. Muszę ją trochę na wiejską zrobić bo jest za sztywna i taka dziko podobna róża pomyślałam że tam zagra a może i dwie.
Tam nie ma żadnej rośliny która mogłaby kolidować z różami są bukszpany, berberysy, tawuły, hosty, żurawki i cis duży.
anna_t 22:30, 03 sie 2016

to jak Ci się widzi to działaj ja w kwestii róż popieram Andę
Makao_J 22:31, 03 sie 2016

dominika_ napisał(a)
Bardzo ładne skrzynię mężowi wyszły, fakt mógł zrobić grubsze, ale liczą się chęci Następnym razem wpadnie na to

Tak, liczę że nauczy się na błędzie ale zobaczymy. Dał po środku dodatkowa kołki i są wbite więc liczy że to je utrzyma w ryzach Okaże się
Makao_J 22:45, 03 sie 2016

anna_t napisał(a)
to jak Ci się widzi to działaj ja w kwestii róż popieram Andę

Tak mówisz. Ok. Więc Global Water byłby najbardziej typowana.
kamila66 22:56, 03 sie 2016

Ani babeczka w rosarium zachwycała się jednopłatkową, różą która zamyka kwiatki na noc ale niestety nie znalazłam jej nazwy przy okazji poszukiwań trafiłam na taką różę. http://www.roses.webhost.pl/2009/10/complicata/
Makao_J 23:17, 03 sie 2016

kamila66 napisał(a)
Ani babeczka w rosarium zachwycała się jednopłatkową, różą która zamyka kwiatki na noc ale niestety nie znalazłam jej nazwy przy okazji poszukiwań trafiłam na taką różę. http://www.roses.webhost.pl/2009/10/complicata/

Dzięki Kamila. Zaraz przyjrzę się jej bliżej
Anda 08:05, 04 sie 2016

Dziewczyny Complicata kwitnie tylko raz. Potem czyli jesienią ma ładne pomarańczowe owoce
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 08:25, 04 sie 2016

Aniu, przeczytałam u Jolanki, że zastanawiasz sie nad Rhapsody. To niewątpliwie piękna róża Wg mnie Twoje poprzednie typy są bardzo trafione, (oprócz Mozrta ) bo otwarte kwiaty bardzo tutaj pasują. Sadź to co Ci w duszy gra. Róże o pojedyńczych kwiatach tu na O nie są bardzo popularne, ale to nie powinno wpływać na Twoją decyzję. Sama Danusia pisze, żeby wprowadzać różnorodne rośliny do swoich ogrodów, a nie zawsze to samo
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Filemon24 08:43, 04 sie 2016

z tych róż co wkleiłaś bardzo spodobała mi się Mozart myślę że idealnie by się wpasowała w to miejsce
kamila66 09:44, 04 sie 2016

Anda napisał(a)
Aniu, przeczytałam u Jolanki, że zastanawiasz sie nad Rhapsody. To niewątpliwie piękna róża Wg mnie Twoje poprzednie typy są bardzo trafione, (oprócz Mozrta ) bo otwarte kwiaty bardzo tutaj pasują. Sadź to co Ci w duszy gra. Róże o pojedyńczych kwiatach tu na O nie są bardzo popularne, ale to nie powinno wpływać na Twoją decyzję. Sama Danusia pisze, żeby wprowadzać różnorodne rośliny do swoich ogrodów, a nie zawsze to samo

Popieram Tym bardziej, że Twój ogród można zaliczyć do oryginalnych