Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 19:54, 12 wrz 2016

Anda napisał(a)
Super zakupy zrobiłaś Dalie w Pechcilnie śliczne. Szkoda, że trzeba je wykopywać, u mnie pewnie byłyby z tego powodu jednoroczne
Gdzieś czytałam, że spotkań zazdraszczasz, bo daleko od wszystkich mieszkasz. Jak można tak narzekać Daleko to mieszkam ja

To fakt. Ty to dopiero masz daleko. Szkoda że tak daleko Cię wywiało.
Mary 19:59, 12 wrz 2016

Aniu, jaką odmianę rutewka Delavaya kupiłaś? Zakładam, że Delavaya, a nie orlikolistną, bo piszesz o mgiełce.
A o cisach piszesz pospolitych czy pośrednich?
Makao_J 20:39, 12 wrz 2016

MariBere napisał(a)
Aniu, jaką odmianę rutewka Delavaya kupiłaś? Zakładam, że Delavaya, a nie orlikolistną, bo piszesz o mgiełce.
A o cisach piszesz pospolitych czy pośrednich?

Nazwy rutewki nie znam ale po kwiatach widzę że to Hewitt's Double.

Piszę o cisach Hilli więc pośrednich.
Zana 21:06, 12 wrz 2016

Ależ cudne te dalie w Pęchcinie! Tak je lubię, ale przez to wykopywanie nie będę ich mieć, jak dla mnie za duży problem, nie mam gdzie przechować. Nie ma to jak zakupy. Nie chcę Cię martwić, ale u mnie te turzyce też nie przezimowały
Katkak 22:01, 12 wrz 2016

Ania, ale macie piękny taras. Teraz nic, tylko łapać każdą wolną i ciepłą chwilę .I ten koszyk do bujania dla dzieciaków genialny. I fajnie, że donice wokół deski mają - takie dodatkowe siedziska . Ustawiłabym na nich lampiony ze świecami .
Moniq 22:02, 12 wrz 2016

Super Aniu zakupy. Danie mi sie podobają ale u innych. Strasznie z tym wykonywaniem
kasia_c 08:38, 13 wrz 2016

Bardzo fajny taras
Makao_J 09:30, 13 wrz 2016

Zana napisał(a)
Ależ cudne te dalie w Pęchcinie! Tak je lubię, ale przez to wykopywanie nie będę ich mieć, jak dla mnie za duży problem, nie mam gdzie przechować. Nie ma to jak zakupy. Nie chcę Cię martwić, ale u mnie te turzyce też nie przezimowały

No to mnie załamaliście z tymi turzycami włosiastymi. A tak się cieszyłam tym widokiem.
Makao_J 09:31, 13 wrz 2016

Katkak napisał(a)
Ania, ale macie piękny taras. Teraz nic, tylko łapać każdą wolną i ciepłą chwilę .I ten koszyk do bujania dla dzieciaków genialny. I fajnie, że donice wokół deski mają - takie dodatkowe siedziska . Ustawiłabym na nich lampiony ze świecami .

Uwierz mi Kasiu łapiemy każdą chwilę. Nawet jak ciemno jest to siadamy i gadamy przy świecy od komarów.

A lampiony ze świecami też lubię. Nawet pokazywałam eMowi takie fajne drewniane z szybkami.
Na pewno będę takie mieć.
Makao_J 09:35, 13 wrz 2016

Moniq napisał(a)
Super Aniu zakupy. Danie mi sie podobają ale u innych. Strasznie z tym wykonywaniem

kasia_c napisał(a)
Bardzo fajny taras

Dzięki.

Może kilka dali posadzę dla sprawdzenia jak to działa ale boję się że przechowywanie mi nie wyjdzie bo zawsze zapominam co i gdzie wynoszę.