Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Katkak 16:46, 17 lut 2017

No i kicia doczekała się koleżanki . Się dzieje widzę . Słodkie maluchy. Ale będą razem harcowały .
Madzenka 22:09, 17 lut 2017

Kicie się zaprzyjaźnią
22:15, 17 lut 2017
Madzenka napisał(a)
Kicie się zaprzyjaźnią

na pewno

skora moja kotka( której juz nie ma bo zdechła) nie miała problemu znosić psów znajomych i w jednym moim domu wytrzymały bez problemu ...to dwie kotki na pewno się dogadają
Makao_J 22:19, 20 lut 2017

Obie kotki już się tolerują choć jeszcze niewielki dystans da się wyczuć. Teraz starsza chce się stale bawić. Zabawa polega na tym że mała ucieka a większa ją goni. Jak ją dopadnie to turlają się po ziemi w objęciach. Młoda trochę krzyczy bo słabsza jest od starszej 3 miesiące koleżanki.

U mnie przez weekend powstał nowy problem.
Przeglądałam ściany wodne które niektórzy mają u siebie. eM zauważył i temat na tyle go zainteresował że zadał oczywiście pytanie czemu jeszcze tego nie mamy. Przeszperałam net w poszukiwaniu informacji co i jak. No i stwierdził że da radę coś takiego zrobić tylko musimy uzgodnić miejsce w ogrodzie.

Porażka. Już pisałam nie raz że te ściany wodne baaaardzo mi się podobają ale nawet nie chciałam wspominać eMowi że takie coś bym chciała mieć żeby nie mówił że znowu robotę mu wymyślam (a przyznacie sami że roboty przy tym trochę jest) więc odsuwałam tę myśl od siebie.

Teraz eM ma wyrzuty sumienia że powiedział iż da radę to zrobić bo narobił mi tylko kłopotów ponieważ stale o tym myślę i kombinuję i czytam.

Oczywiście ściana nie powstanie w tym roku bo to wymaga pewnych przygotować i przymiarek ale mogę z całą pewnością powiedzieć że kiedyś będę miała ścinę wodną w ogrodzie

W tym roku mamy zamiar położyć ścieżki w ogrodzie, jedną od tarasu do altany i drugą na tej nowej wielkiej rabacie.
Juzia 23:08, 20 lut 2017

No to jaka porażka????

Trza się cieszyć!
Makao_J 23:16, 20 lut 2017

Porażka bo trzeba wybrać miejsce, osprzęt może trzeba będzie coś przesadzić. Dopiero co ustaliłam co i gdzie sadzić a teraz muszę się wstrzymać by nie musieć poprawiać. Mam takie idealne miejsce ale zdążyłam w ubiegłym sezonie zrobić tam ścianę z desek by upiększyć rabatę.
AniMa 08:31, 21 lut 2017

Aniu toż to nie problem tylko spełnienie Twojego marzenia. Deski można zdemontować...przecież ile to razy zmienia się koncepcję i rabaty na O.A osprzęt....znajdzie się sam
AngelikaX 11:25, 21 lut 2017

Czytam że problem się pojawił? Oczy duże robię... czytam dalej... no Anka weź przestań też poproszę taki
Cieszyć się tylko, bo połowa drogi juz za Tobą eMa nie będziesz musiała przekonywać
A że przesadzać trzeba będzie, no tak juz jest w ogrodzie - co posadzone nie zostaje na wieki Mnie już po roku od sadzenia nosiło by trochę zamieszać

Zazdroszczę
dominika_ 11:37, 21 lut 2017

Taki kłopot, to nie kłopot Grunt, że deklaracja wyszła z jego strony, pozostaje Ci Aniu cierpliwie czekać na wykonanie
ren133 11:40, 21 lut 2017

Juzia napisał(a)
No to jaka porażka????

Trza się cieszyć!

No właśnie ... to trzeba raczej huuuuura krzyczeć!!!
Ja doprecyzowuję szczegóły w kwestii wykończenia mojej