Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 14:31, 05 cze 2017

mrokasia napisał(a)

Mmmmm, cudnie , a ze światełkami będzie miodzio. Tylko trawka trochę zmęczona życiem .

Bardzo fajne te zakupy, szkoda że nie mogłam pojechać do Pęchcina i poznać Was w realu.

Trawa tak. Wysuszona miejscami bardzo. W tych miejscach są przewidziane rabaty. Jak już narobię ich tyle ile planuję to położę trawnik z rolki bo ta siana mnie dobija od początku.

Makao_J 14:31, 05 cze 2017

makadamia napisał(a)
Ścieżka jest MEGA

A zakupy też bardzo zacne

Dzięki
Makao_J 14:32, 05 cze 2017

eee_taam napisał(a)
szybka akcja z tymi płytkami ...napracowałas sie ale warto było ...teraz tylko wydaniowac trawe i sadzic zadarniacze

To prawda. Tylko eM zabronił mi robić kolejne rabaty póki nie skończę tych co mam nieskończone
Anda 14:34, 05 cze 2017

Zakupy zrobiłaś świetne Ścieżka bardzo mi się podoba, pasuje jak ulał
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Makao_J 14:35, 05 cze 2017

BasiaLT napisał(a)
Ależ się szybko owinęliście z tą ścieżką... super!

lutroja napisał(a)
ścieżka wyszła super!

ania1110d napisał(a)
No no ścieżka ku końcowi ale super to wychodzi i jeszcze te światełka jak dodasz to będzie rewelacyjniejuż czekam na zdj

Dziękuję dziewczyny. Akcja bardzo szybka. Takie lubię najbardziej nić te z którymi zwlekamy i zwlekamy. Ale tu nas przypiliło bo zaczynają kanalizację ciągnąć no ulicy a przed ogrodzeniem mamy żwiru prawie wywrotkę i szkoda by robotnicy go zdewastowali
ren133 15:00, 05 cze 2017

Makao_J napisał(a)

Z dalszej to jedynie tak.

Za dużo metrów ma i nie mogę objąć więcej.

Fajnie
A jak planujesz rabaty przy tej ścieżce i jakie nasadzenia?
16:05, 05 cze 2017
Makao_J napisał(a)

To prawda. Tylko eM zabronił mi robić kolejne rabaty póki nie skończę tych co mam nieskończone

to słuchaj mężą! mądrze mówi .....bo mój mi nowe zakładał i jestem dalej w obsadzaniu i przesadzaniu i rewolucjach
Makao_J 16:12, 05 cze 2017

ren133 napisał(a)

Fajnie
A jak planujesz rabaty przy tej ścieżce i jakie nasadzenia?

Już wklejałam pin i jakiś tam zarys tu https://www.ogrodowisko.pl/watek/6425-anna-i-ogrod?page=592

I jeszcze coś takiego

https://pl.pinterest.com/pin/353251164508799007/
https://pl.pinterest.com/pin/353251164503456724/
https://pl.pinterest.com/pin/353251164504274897/

Jednak na razie nic nie zrobię bo jak to już oświadczyłam mam zakaz tworzenia nowych rabat od eMa póki nie skończę tych co zaczęłam. Więc na razie tylko ścieżka
Makao_J 16:18, 05 cze 2017

eee_taam napisał(a)

to słuchaj mężą! mądrze mówi .....bo mój mi nowe zakładał i jestem dalej w obsadzaniu i przesadzaniu i rewolucjach

Mirka 17:00, 05 cze 2017

Makao_J napisał(a)
Lilak Red Pixie i sosna Dezember Gold będzie rósł razem z sosną Fastigiatą i perukowcem (kilka ujęć bo w rzeczywistości ślicznie wyglądają fioletowe kwiatki lilaka na tle perukowca i niebieskiej sosny ale jeszcze mała i nie widać idealnie tego połączenia)

tu kocimiętka Six Hills Giant razem ze świerkiem Nidiformis i cisem Wojtkiem oraz hortkami Magical Candle (jeszcze nie kwitnie)

Aniu fajnie ścieżka wyglada a jak obsadzisz roslinami będzie miodzio. Czy z Kocimiętki Six coś tam możesz zebrać nasionka?