Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 22:32, 05 cze 2017

alis napisał(a)
Ania, ścieżka miodzio!

Dzięki Alisonek
mrokasia 22:53, 05 cze 2017

Aniu, doskonale Cie rozumiem bo siatka i trawnik to też moje marzenie. Niestety zbyt kosztowne w chwili obecnej. Może, kiedyś...
Na razie staram się poprawić wygląd trawnika na tyle na ile to możliwe bez zrywania darni, bo sianie trawnika od nowa przy 4 kotach to lekkie nieporozumienie...
ElzbietaFranka 23:34, 05 cze 2017

Aniu witam. Jestem na str 596 chcialam sie dowiedziec z czego bedzie ten chdniczek podobny do klawiatury, koncepcja bardzo fajna.

Poza tym swietnie bylo na wyjezdzie ogladalam foty, ale nie zawsze czlowiek moze byc tam chociezby chcial.
MirellaB 23:43, 05 cze 2017

Fajnie masz na rabatach tzn.nie tak napchane jak u mnie.
Zastanawiam się czy wygodnie będzie się trawę kosiło między tymi płytami?
lojalna_ 09:18, 06 cze 2017

Dziś mogę pochwalić ścieżkę widzę wreszcie super wyszła )dziewczynko
AsiaK_Z 10:32, 06 cze 2017

Lampji wpuszczone w płytki, no oczywiście a ja gooooopia pomyślałam że będą takie stojące przy chodniczku, i już wyobrażałam sobie to lawirowanie między nimi
Aniu wyszło super bardzo mi się podoba
AngelikaX 10:49, 06 cze 2017

Ścieżka bomba

Co do Twojej osoby - zerknęłam na foty ze spotkania i na myśl mi przyszło pewne podobieństwo, ale pewności nie miałam i nadal nie mam
Makao_J 11:39, 06 cze 2017

mrokasia napisał(a)
Aniu, doskonale Cie rozumiem bo siatka i trawnik to też moje marzenie. Niestety zbyt kosztowne w chwili obecnej. Może, kiedyś...
Na razie staram się poprawić wygląd trawnika na tyle na ile to możliwe bez zrywania darni, bo sianie trawnika od nowa przy 4 kotach to lekkie nieporozumienie...

Tak to dla mnie też duży koszt. Dlatego na razie chcę zmniejszyć powierzchnię trawnika do minimum. Dzięki temu może będzie mnie już stać na położenie siatki i trawnika z rolki
Makao_J 11:40, 06 cze 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Aniu witam. Jestem na str 596 chcialam sie dowiedziec z czego bedzie ten chdniczek podobny do klawiatury, koncepcja bardzo fajna.

Poza tym swietnie bylo na wyjezdzie ogladalam foty, ale nie zawsze czlowiek moze byc tam chociezby chcial.

Nie mogłam dojść o który chodnik Ci chodzi ale myślę że obydwa położę z tego samego czyli z krawężników.
Makao_J 11:42, 06 cze 2017

MirellaB napisał(a)
Fajnie masz na rabatach tzn.nie tak napchane jak u mnie.
Zastanawiam się czy wygodnie będzie się trawę kosiło między tymi płytami?

Wzdłuż płyt będą rabaty więc kosić nie będę. A póki co to płyty są wtopione w ziemię i nie wystają ponad nią więc nie powinno być problemu.