Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

anna_t 17:32, 23 sie 2016

dostałam sms że paczka nadana jutro pewnie będzie to moge popołudniu podjechać? tak po 15
AgataP 18:04, 23 sie 2016

anna_t napisał(a)
dostałam sms że paczka nadana jutro pewnie będzie to moge popołudniu podjechać? tak po 15

Jestem uziemiona w domu z dzieciarnią przyjeżdżaj.
Madzenka 18:26, 23 sie 2016

A gdzie znajdę pełna historie zadaszenia?
AgataP 18:34, 23 sie 2016

Madzenka napisał(a)
A gdzie znajdę pełna historie zadaszenia?

A nie ma bo historia sie dopiero tworzy na razie leży w salonie i czeka na reszte elementów.
Luki 21:29, 23 sie 2016

Ja jeszcze z odpowiedzią dotyczącą wjazdowej. Dużą robotę tutaj robi bukszpan bo nie zostawia rabaty pustej, może dodać jakoś rozrzuconych bylin, np fioletowych floksów, bardzo ładnie z hortensjami się prezentują... werbena oczywiście jak najbardziej super się spiszę. Diamantino z tego co czytałem nie jest wielka, więc może jeszcze z brzegu rabaty w jej nóżki się coś zmieści, ale nie koniecznie, może to być chociaż rzeczka biało fioletowych krokusów na brzegu
tulucy 23:23, 23 sie 2016

Nie ogarniam połowy nawet nie zrobiłam z tego, co chciałam, bo wyskakiwały mi tematy konieczne do zrobienia
Po pracy, popołudniami, to już nie to samo, co w ciągu dnia
AgataP 08:59, 24 sie 2016

Luki napisał(a)
Ja jeszcze z odpowiedzią dotyczącą wjazdowej. Dużą robotę tutaj robi bukszpan bo nie zostawia rabaty pustej, może dodać jakoś rozrzuconych bylin, np fioletowych floksów, bardzo ładnie z hortensjami się prezentują... werbena oczywiście jak najbardziej super się spiszę. Diamantino z tego co czytałem nie jest wielka, więc może jeszcze z brzegu rabaty w jej nóżki się coś zmieści, ale nie koniecznie, może to być chociaż rzeczka biało fioletowych krokusów na brzegu

Łukasz dzięki za zaangażowanie Biorę wszystko pod uwagę, werbena była moją pierwszą myślą, uwielbiam jej fioletowe kwiatki. W masie wygląda zjawiskowo.
Z hortensjami będzie pięknie wyglądać.
Na wiosne są tam posadzone narcyze i ich nie ruszam Są też czosnki i może ich najwyżej dosadzę.

Krokusy będę wsadzać pod hortki ale tych w szpalerze... stopniowo, bo tam to pójdą ich tysiące

AgataP 09:05, 24 sie 2016

tulucy napisał(a)
Nie ogarniam połowy nawet nie zrobiłam z tego, co chciałam, bo wyskakiwały mi tematy konieczne do zrobienia
Po pracy, popołudniami, to już nie to samo, co w ciągu dnia

Luśka nie stresuj się u mnie jest to samo, śliwki lecą, już przejrzałe. Kłębowisko pszczół i os, czekam aż to minie by wszystko zakopać, a śliwkę przyciąć, bo jest za duża. Warzywnik porasta już chwast, więc przy jego urządzaniu w wolne miejsca jak najwięcej kwiatów, by nie było wolnych pól.
Szałwia już czeka, reszta roślin też, nie mówię już ile oprócz tego mam do przesadzania i posadzenia.
Trawa nie skoszona, deski czekają na szlifowanie, dzieciaki na obiad, a dom w rozkładzie bo wszystko muszę po łebkach oblatywać i nic porządnie nie jest zrobione.
Mąż ma urwanie głowy w pracy, zadaszenie tarasu czeka w salonie, a i u mnie też zaczyna się sezon. Więc nie jesteś sama

tulucy 10:09, 24 sie 2016

Ja desek nie szlifuję, nie będę ślimakom autostrady robić, niech im zadry w t... włażą

Pocieszające jest to, że nie spinam się jakoś strasznie z tego powodu, że nie ogarniam, kiedyś się spinałam teraz zmądrzałam
AgataP 10:25, 24 sie 2016

tulucy napisał(a)
Ja desek nie szlifuję, nie będę ślimakom autostrady robić, niech im zadry w t... włażą

Pocieszające jest to, że nie spinam się jakoś strasznie z tego powodu, że nie ogarniam, kiedyś się spinałam teraz zmądrzałam

No widzisz Luśka i to jest dobre podejście, ja będę szlifować tylko tą na górze, by Zośce nie wlazły zadry jak będzie buszować ze mną w warzywniku.
No chyba że zdecyduję się na deseczkę na górze jeszcze. Pomyślę