Będzie z cisów robić kulki? A juka u mnie zostaje tego lata. Nie ma kto się do niej dobrać z siekierą.
.
Pomarańczowe ściany miałam 15 lat w całym domu, teraz ostał mi się jeden pokój w tym kolorze, Już mi spowszedniał kolor. I pod koniec lata wymienię i w tym pokoju. Chyba na zieleń wiosenną.czowa dalię
Czekam na Twoją pomarańczową dalię. Miłego wieczoru.
Aniu bo one generalnie nie są złe tylko jakoś tak szybko się rozwinęły i są bardziej fioletowe. A miały być dwukolorowe.
Najlepiej się prezentuje tulipan, który mam w domu w wazonie bo koty go złamały. Ten faktycznie ma zieloną podsadkę. Zobaczcie różnicę.
Basiu piękne masz rabaty i mnóstwo na nich dobroci. Donice z bratkami są bardzo ładne. Ja też jestem fanką czerwieni, pomarańczu i fioletu. Zaskoczyła mnie ta dalia w donicy. Pędziłaś ją wcześniej w domu? Jest wielka jak na tą porę roku. Tak samo ten Rodek. Jest śliczny. Piękny kolor. Ja swoje w ubiegłym roku zasuszyłam i w tym sezonie będą miały bardzo mało kwiatów.
Violu wsadziłam ją do donicy chyba w lutym bo bardzo mi zależało żeby zakwitła szybciej. Byłaby jeszcze wyższa ale uszczykiwałam jej stożki wzrostu bo chciałam żeby była szersza niż wyższa.