Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka » Edycja postu

Bawarka

katel 22:57, 21 gru 2016

Cała w bieli - piękna
Mala_Mi 14:30, 23 gru 2016

Biegnę z życzeń pochwalić choinkę.. lubię w święta grizwoldowo, ale ..ta biel mnie oczarowała.
Anda 15:09, 23 gru 2016

Kasiu, ślicznie ubralaś choinkę Twoje białe na niej róże przepiękne
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
nebel 22:25, 23 gru 2016

Kasiu,
życzę radosnych Świąt i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku dla Ciebie i Twoich bliskich.
Kasiek 16:49, 27 gru 2016

Anda napisał(a)
Kasiu, ślicznie ubralaś choinkę Twoje białe na niej róże przepiękne

Szczerze sie Ewo przyznam, ze troszke w tym wyborze pomoglas Na poczatek mialy byc zywe kwiaty magnolii, takie same jak w wazonach poustawiane w calym domu w okresie Swiat, ale cos mi nie pasowalo. Pozniej, po remoncie sciany i zakupie lamp( tez w sumie przypominajacych roze) padl wybor na roze. Ale mialy byc zywe
Sztuczne zobaczylam u Ciebie...pomyslalam i pojechalam do sklepu. I w sumie dobrze, bo zywe nie bylyby ladne przez tyle dni, a dostalam piekne, biale roze i sa trwale
Dziekuje Ando
Pszczelarnia 16:53, 27 gru 2016

Piękna, piękna! Zaglądam sobie na nią!
Kasiek 17:06, 27 gru 2016

Pozwolcie ze ogolnie podziekuje za mile slowa o choince
Powiem tak cichutko, ze bardzo ja lubie, wyglada jak panna mloda Skrzy sie swiatelkami, krople ,, rosy,, pieknie podwajaja efekt... I pachnie, cudnie pachnie, nie wyobrazam sobie Swiat bez zapachu choinki. Rodzinka by mnie chyba udusila gdybym do domu przytargala sztuczna I chociaz staram sie zyc tak, by nie za duzo narozrabiac w srodowisku naturalnym, to ten jeden, jedyny raz...sobie wybaczam
Dla mnie Swieta bez prawdziwej, pachnacej choinki, to nie Swieta, to jak ogrod bez kwiatow, bez zapachow

Iwk4 17:22, 27 gru 2016

Podziwiam twoją białą choinkę. Bombki - każda inna i ciekawa Do tego łańcuchy korali
eda 19:31, 27 gru 2016

Kasiek napisał(a)
Pozwolcie ze ogolnie podziekuje za mile slowa o choince
Powiem tak cichutko, ze bardzo ja lubie, wyglada jak panna mloda Skrzy sie swiatelkami, krople ,, rosy,, pieknie podwajaja efekt... I pachnie, cudnie pachnie, nie wyobrazam sobie Swiat bez zapachu choinki. Rodzinka by mnie chyba udusila gdybym do domu przytargala sztuczna I chociaz staram sie zyc tak, by nie za duzo narozrabiac w srodowisku naturalnym, to ten jeden, jedyny raz...sobie wybaczam
Dla mnie Swieta bez prawdziwej, pachnacej choinki, to nie Swieta, to jak ogrod bez kwiatow, bez zapachow

Taaa w tym roku nam też się udało prawdziwie
Madzenka 06:34, 28 gru 2016

Zastanawiam się wciąż jak sobie wyhodować w doniczce choinke, którąea w roku będewnosic do domu na świeta. Jestm coraz bliższa takiego rozwiazania. Bo unas mozna kupic w doniczce lae tylko małe a mi sie marzybardzo duza choinka w donicy