Tej rozy sie ostatnio przygladalam. I podoba mi sie bardziej niz wszystkie ziemniaki razem wziete
p.s niedawno znalazlam rosnacego ziemniaka pod moja pomponelka. Teraz widze ze nastepny znalazl dziurke w pojemniku na kompost i ...tez rosnie.
Nie narzekam. W tym roku i roze i pyrki mam ladne
Bo są lata, że rodzi się i na górce, i w dolince, a są takie, że tylko w dolince, albo tylko na górce.
Dolaczam sie do tego apelu Haniu
Pol zycia palilam i teraz znam obydwie strony i powiem Ci, ze to byla najwieksza glupota w moim zyciu. Nigdy wiecej tego smrodu. Zapach, sorki, smrod osoby palacej wyczuwam na 2, 3 metry i wierze Ci Haniu, to bardzo nieprzyjemne. Mimo ze uzywa sie dobrych kosmetykow itp, ten smrod po prostu czuc. A jak sie jeszcze zmiesza z perfumami....uuuuu ....
W grupie moich przyjaciol nie ma juz palaczy i to mnie bardzo cieszy, ze ludzie madrzej podchodza do swojego zdrowia
Danusia sie ostatnio pytala o nazwy lili wodnych. Mam Fotki juz mniej ladne bo sie spieszylam. Bylam ponownie w ogrodzie botanicznym w miescie Augsburg. Tym razem na prywatnym pokazie parzenia i picia japonskiej herbaty. Przy okazji zrobilam fotki.
Ależ ten dyrektor fotogeniczny! Piękny kolor- raczej nie spotykany powszechnie.
A z przysłowiami to tak już jest. U nas z kolei na 29 czerwca się mówi: Jak się Piotr z Pawłem obwieści, takie będą dni czterdzieści!
No nie wiem, jak słońce- to nam wszystko spali, a jak deszcz to zaleje po całości! I tak źle i tak niedobrze!