Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 22:18, 30 kwi 2018

Zostawiam balaganisko, przyszly nowe drzewa, a ja..zmykam w gory

nicol21 22:23, 30 kwi 2018

Takie piękne okazy zostawić i w góry iść... ale rozumiem, rozumiem. Okazy spokojnie się aklimatyzują, pooglądają ogródek bo później mogą nie miećtakiego widoku
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
hankaandrus_44 22:24, 30 kwi 2018

Dzięki, Kasiu, za podgląd z ogrodu przyjaciół. Zawsze to miło, takie ciekawostki się ogląda. A Twój ogród zachwycający kolorami! U mnie dopiero sasanki kwitną.
gosika67 22:30, 30 kwi 2018

Kasiu podziwiam starszego pana, U Ciebie przepięknie, co za drzewka nabyłaś?
I gdzie w te góry. Ja jutro jestem we Wrocławiu i m.in mam w planie ogród japoński.
Bez robi fajną plamę w ogrodzie taki intensywny kolor. Ogród Ludwiga obejrzałam, jak w bajce i trzeba to cudo zobaczyć na żywo, myślę w przyszłym roku.Ja w niedzielę wybrałam się nad Wartę, ile tam młodych pokrzyw, muszę narwać je i zrobić miksturę.Pogadamy w sobotę lub niedzielę? Buziaki
Alicja169 22:33, 30 kwi 2018

Przeurocze te ciekawostki z Twojego i sąsiednich ogrodów, Kasiu Z wielką przyjemnością obejrzałam, a pokaz montany budzi mój zachwyt nieustanny
sylwia_slomc... 22:47, 30 kwi 2018

Ale wspaniałą wycieczkę nam zafundowałaś
Kasiek 23:55, 06 maj 2018

Magleska napisał(a)
bardzo klimatyczne miejsce sama z chęcią do takich ogrodów bym zaglądała
fotki ,jak zawsze boskie

Madzia, lubie powracac do tego ogrodu... Buziak za bossskie
Kasiek 23:59, 06 maj 2018

nicol21 napisał(a)
Takie piękne okazy zostawić i w góry iść... ale rozumiem, rozumiem. Okazy spokojnie się aklimatyzują, pooglądają ogródek bo później mogą nie miećtakiego widoku

Gory stoja przed ogrodem...gory, podroze, wycieczki Dlatego staram sie, by moj ogrod radzil sobie sam, czesto mnie nie ma, czesto przez dluzszy czas...
Kasiek 00:01, 07 maj 2018

hankaandrus_44 napisał(a)
Dzięki, Kasiu, za podgląd z ogrodu przyjaciół. Zawsze to miło, takie ciekawostki się ogląda. A Twój ogród zachwycający kolorami! U mnie dopiero sasanki kwitną.

Haniu Takiej wiosny ja ta, dawno juz nie bylo, kwitnie wszystko naraz...Drzewa uginaja sie pod ciezarem kwiatow
Kasiek 00:16, 07 maj 2018

gosika67 napisał(a)
Kasiu podziwiam starszego pana, U Ciebie przepięknie, co za drzewka nabyłaś?
I gdzie w te góry. Ja jutro jestem we Wrocławiu i m.in mam w planie ogród japoński.
Bez robi fajną plamę w ogrodzie taki intensywny kolor. Ogród Ludwiga obejrzałam, jak w bajce i trzeba to cudo zobaczyć na żywo, myślę w przyszłym roku.Ja w niedzielę wybrałam się nad Wartę, ile tam młodych pokrzyw, muszę narwać je i zrobić miksturę.Pogadamy w sobotę lub niedzielę? Buziaki

Goniu, niedawno wrocilam Kupilam dwie magnolie, w tym tygodniu bede je sadzic, biedule staly caly tydzien w donicach Bez pieknie pachnie ale...to tez zakup pomylka Zastanawiam sie czy go zostawic czy wyciac, w sumie, ten kolor nawet mi pasuje w tej czesci ogrodu... i zapach ma piekny...

natomast ten, pachnie slabo, tutaj jest bardzo pospolity, zawadza mi...Zastanawiam sie nad nim...

Goniu, z wielka przyjemnoscia obejrze na spokojnie Twoja relacje