Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

paniprzyroda 22:38, 24 cze 2018

Czekam na ciąg dalszy Również jestem ciekawa co w tej misie rośnie. Dalie o ciemnych liściach doskonałe
sylwia_slomc... 22:46, 24 cze 2018

Kasiek napisał(a)
Sami spojrzcie, to sa liscie jednego z Rubensow...Sa ogromne Wyslalam tez fotki do mojego ogrodniczego, chca zobaczyc go na wlasne oczy

To, pokaze Wam dla przypomnienia, lub jako ciekawostke Nie spotkalam sie z ta informacja na forum, wiec moze o tym napisze...Otoz, pozwalam w krzakach pomidorow, tym ,,dzikuskom,, rosnacym pomiedzy lodyga a galazkami, tak sporo podrosnac, i dopiero wtedy je odrywam ( zabieraja tylko soki i nie ma z nich owocow)

I....sadze je do osobnej doniczki. Z takiego niechcianego ,, palucha,, mam kolejny, wartosciowy krzak pomidora W ten sposob, zaoszczedzam sobie pracy przy sianiu/pikowaniu/sadzeniu itp...bo z jednego krzaka, mam kilka, lub pieniedzy przy kupowaniu gotowych sadzonek

Polecam ten sposob

Tom bardzo ciekawa i cenna informacja
sylwia_slomc... 22:48, 24 cze 2018

Kasiek napisał(a)
Robalowo tez Wam pokaze

Guzik z petelka...chcialoby sie napisac A guzik To nie guzik To dziewczynka ogrodowa, tak sobie zycie zaplatala

Hi hi hi ja miałam kosmate skojarzenie
Magleska 23:13, 24 cze 2018

najbardziej rozbroił mnie odpoczywający piesio -co za poza normalnie model i fotka świetna

z tymi pomidorowymi wilkami mnie zaciekawiłaś bardzo -jutro sobie sprawdzę ,czy jeszcze jakieś mam ,bo ostatnio poobrywałam .....i spróbuję

Magleska 23:14, 24 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Hi hi hi ja miałam kosmate skojarzenie

Sylwia też takie miałam hihi
Kasiek 16:54, 27 cze 2018

hanka_andrus napisał(a)

Kasiu, czy w tej misie, to wysiane drobne mieczyki? Czy jakaś inna trawa?
Ciekawe strony u Ciebie zawsze. Można się delektować wizualnie.

Haniu, nie jestem pewna, napewno jest to roslina cebulowa, widzialam cebulke, to moga byc mieczyki. Jeszcze troche i sie przekonamy Mam fotke z bliska, mieczyki prawda?

Kasiek 16:57, 27 cze 2018

paniprzyroda napisał(a)
Czekam na ciąg dalszy Również jestem ciekawa co w tej misie rośnie. Dalie o ciemnych liściach doskonałe

Pani kochana, pani Przyrodo Sklaniamy sie sadzic, ze sa to mieczyki Tak sobie marze...o ciemnym, purpurowo fioletowym kolorze... Ciemne dalie i mi wpadly w oko, piekne liscie i kolor maja, ale, nie, nie zaprosze ich do swojego ogrodu, jeszcze nie teraz
Kasiek 16:58, 27 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Tom bardzo ciekawa i cenna informacja

Sylwia, tez mysle ze to cenna informacja Oszczedza sie pieniazki, prace, to cale zamieszanie z sadzeniem i miejscem na parapetach
Kasiek 17:01, 27 cze 2018

Magleska napisał(a)
najbardziej rozbroił mnie odpoczywający piesio -co za poza normalnie model i fotka świetna

z tymi pomidorowymi wilkami mnie zaciekawiłaś bardzo -jutro sobie sprawdzę ,czy jeszcze jakieś mam ,bo ostatnio poobrywałam .....i spróbuję

Madziu, u piechola to normalka, inaczej nie usiadzie. Majac do dyspozycji ,, cos,, wybierze to cos niz siad na golej ziemi. To bardzo typowe dla dogow Sofa, krzeslo przy stole, lezak na plazy.... Sprawdzilas swoja pomidolandie i wilki?
Kasiek 17:10, 27 cze 2018

O prosze, fotki dla Madzi

Norma jest, jego siadanie na kolanach w pociagu...