Na tego alpejskiego mikołajka poluję od lat. U nas nie bywa w handlu.
Fotki piękne, a w szczególności te stoły z rojnikami! Dzięki!
Jaki piękny piękny, właśnie taką odmianę chciałam,a już 2 razy kupiłam i cały czas mam z drobnymi szyszeczkami. Kwitnie na niebiesko,ale jest drobniutki.
Mira, dziekuje, piekna masz te pelasie, ale ja wlasnie wychodze z doniczkowych. Po prostu nie mam gdzie ich zimowac, szkoda, piekna jest...O mikolajkach musze poczytac, chce je w ogrodzie, mysle by polaczyc ze z trawami Mircia, tu masz linka z adresem https://www.gaissmayer.de/
Tak myslalam ze Pszczoleczka przyleci Oprocz wystawy, jest tam tez muzeum ogrodnicze, jeszcze w nim nie bylam, dozuje sobie przyjemnosci Rutewke biala zakupilam. Mysle o rozowej. Przeciez lubie roszszszszs...
Haniu, widzialam w necie ze sa, moze tylko inne odmiany Wydaje mi sie, ze ten tutaj to mikolajek Miss Wilmotts Ghost ale nie jestem pewna...W przyszla srode tam pojade, to sprawdze nazwe Podoba mi sie taki zielony z bialym...Czy on zmienia pozniej kolor? Rojniki sa fajne, alenp tego zelastwa nie chcialabym miec kolo domu Ladne to jest w ogrodniczym, ale nie wyobrazam sobie, miec poustawiane takie garnki czy patelnie przed drzwiami Coz, wolnoc Tomku
Prosze prosze Pani
Piekny piekny, cudny odcien zieleni Bede go obserwowac bo tez go kcem, ale takiego zielonego, ewentualnie szarego, niebieski nie, niebieskiego nie zaprosze do ogrodu