Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie Ogrodowiska w Pszczynie czerwiec 2016

Spotkanie Ogrodowiska w Pszczynie czerwiec 2016

Lukasz2013 23:52, 25 cze 2016

Jeszcze kilka fotek
Lukasz2013 23:53, 25 cze 2016

Sąsiadowe kulasy
Sebek 23:57, 25 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
My jeszcze sobie siedzimy

Tak też myślałem
zszywka 00:07, 26 cze 2016

Miło było was poznać osobiście wszyscy jesteście niesamowici i pozytywnie zakręceni, a w szczególności Kasia i Rysiu Bardzo dziękuję za spotkanie i na pewno to nie moje ostatnie Jak to mówią pierwsze koty za płoty poczynione

Zdjęć mam kilka, ponieważ byłam zachwycona ogrodem że aż zapomnialam fotek zrobić
Margarete 00:55, 26 cze 2016

Kasiu i Ryśku wielkie dzięki za zaproszenie i za to że dane mi było zawitać do waszego domu i ogrodu. Cudne miejsce stworzyliście, dopieszczony i dopracowany w każdym detalu dom i ogród. Tylko donic na tarasie brakowało jako kropka nad i..... I już są, cudnie wtapiając się w to miejsce jakby były tam od zawsze. Brawo menadżerowie spotkania Gosiu i Krzysiu za organizację i dbałość o gości. Takich przyjaciół to możn Kindzi i Rysiowi pozazdrościć
Ogród piękniejszy w realu niż na fotach, nawet tych zrobionych przez obu Łukaszy...
Smakołyków mnóstwo, ludzie ogrodowiskowi życzliwi i w doskonałych humorach, upał dał nam trochę w kość ale było bardzo fajnie, i do tego ten zwycięski mecz Polaków...:--
Powrót w burzy z gradem trochę wytrącił nas z rytmu ale daliśmy radę
Margarete 00:58, 26 cze 2016

Wpadłam w domu prosto w objęcia moich dzieci i wnusi którzy przyjechali z wizytą do mnie więc dalszy ciąg relacji i foty jutro wieczorem
Dziękuję wszystkim za dziś raz jeszcze
05:07, 26 cze 2016
czytam o burzy ...my jak wyjechaliśmy to zaraz za kilka kilometrów natknęliśmy się na burzę...ale u mnie ....ani kropla wody nie spadła zaraz idę podlewać.

Pozdrawiam wszystkich z którymi spotkałam się pierwszy raz poza internetami oraz tych z którymi było mi dane zobaczyć się kolejny raz

Miło było z wami spędzić kilka upalnych godzin
JulkAd 08:48, 26 cze 2016

ewsyg napisał(a)

Uzależnieni na terapii .... dziękuję Wszystkim obecnym za wspaniałe popołudnie i miłe rozmowy. Do następnego spotkania
JulkAd 08:59, 26 cze 2016

Luki Ty wiesz, że dzięki Tobie Ci których nie było na spotkaniu mogą obejrzeć prawdziwy ogród Kindzi ....rewelacyjne zdjęcia i wspaniale pokazany, przepiękny ogród.

Za podsumowanie obecnych na fotce, gratki .
Robertop 09:36, 26 cze 2016

Wielkie dzieki dla Gospodaży za zaproszenie i fantastyczne spotkanie. Czulem sie z Wami jak u siebie w domu, atmosfera nie do opisania. Kasia jestes fantastyczna osoba. Dla Managerow spotkania wielki ukłon
Zdjecia moze w czesci oddadza ten klimat.