Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie Ogrodowiska w Pszczynie czerwiec 2016

Spotkanie Ogrodowiska w Pszczynie czerwiec 2016

danuta_szwajcer 15:27, 26 cze 2016

Uśmiechnięta zawsze Kasia, no i trudno upał nie upał dawaj pokaz strzyżenia a co? wszyscy obserwują a Irenka nawet szybko pędzi z wodą dla ochłody

No Łukasz się zastanawia a może by u mnie takie donice pasowały? A Roberto oj nie nie bo ja nic już nie kupuję)
danuta_szwajcer 15:33, 26 cze 2016

No i jak to posadzimy? Kto co będzie robił? Ula z Gosią sadzą no a Gocha uwiecznia. Ktoś musi też to co nabrudzili posprzątać bo jak perfekcyjni gospodarze zobaczą Ania bierze miotłe no bo ktoś musi pozamiatać
dominika_ 15:37, 26 cze 2016

Super spotkanie i piękne prezenty
Kindzia 15:38, 26 cze 2016

Niedawno pożegnaliśmy ostatnich Gości, pora zasiąść do komputera i podziękować za wspaniały dzień, którego z pewnością nigdy nie zapomnę. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy Was, Kochani, u nas gościć. Chylę czoła przed tymi, którzy przejechali praktycznie całą Polskę, żeby zjawić się u nas w tym gorącym dniu. Każda, nawet najkrótsza podróż i przebywanie na otwartej przestrzeni w takiej temperaturze nie jest komfortowa. Tym bardziej dziękuję wszystkim, którzy zdecydowali się mnie odwiedzić, nie zwracając uwagi na tropikalne warunki. Organizacja spotkania w gronie tak życzliwych, przyjaznych, otwartych ludzi to sama przyjemność, zero stresu. Dziękujemy serdecznie Wam wszystkim i tym, którzy mają do nas rzut beretem, i tym którzy musieli do nas jechać kawał drogi. Dziękujemy za prezenty trwałe i mniej trwałe, dziękujemy za Waszą obecność w naszym życiu.
Specjalne podziękowania składamy tą oficjalną drogą Małgosi i Krzysiowi, jesteście prawdziwymi przyjaciółmi. Bez Was nie było by tak sprawnie i bezproblemowo.
Dziękuję za przywiezione rośliny, te zamawiane i te nie koniecznie... Wszystko dzisiaj rano już zostało posadzone i rośnie sobie podlane przez nas i deszcz. Dzisiaj wprawdzie chłodniej, ale pada od czasu do czasu dość intensywnie...wczorajsza pogoda była, mimo wszystko, bardziej ogrodowa.

Dziękuję za przepiękne zdjęcia, bo gdyby nie Wy nie miałabym takiej pięknej pamiątki z naszego spotkania.

Wczoraj, od popołudnia do 22,00, mieliśmy wieczór przy świecach. Nie było prądu, stąd to moje podziękowanie jest nieco spóźnione.
Dzisiaj wprawdzie też miałam obawy czy Małgosia z Jurkiem z Lublina będą mogli się u nas napić kawy, bo prądowe psikusy zdarzają się do tej pory...

Wykorzystuję więc okazję, że prąd jest i jeszcze raz : dziękuję!!!
danuta_szwajcer 15:40, 26 cze 2016

Roberto dba o wszystkich, wody nalać? Bodzia gasi pragnienie w ten upał, skwar. Sebek prowadzi dyskusje, no i krąg uzależnionych ogrodomaniaków A Irenka znowu z wodą komuś na pomoc? https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/117/1176463/original.JPG[/img]
Katkak 15:49, 26 cze 2016

Robertop napisał(a)
Terapia grupowa, cytat... Mam na imie Robert i od trzech godzin nie kupilem zadnej rosliny

Hahaha, prawie zakrztusiłam się kawa
danuta_szwajcer 15:55, 26 cze 2016

Ewa777 16:31, 26 cze 2016

Po pierwsze składam ogromne podziękowania Kasi i Rysiowi za cudownie spędzone chwile w ich perfekcyjnym ogrodzie. Stworzyliście piękne miejsce Jesteście przemiłymi ludźmi i cieszę się, że Was spotkałam na mojej drodze życia Liczę, że spotkamy się jeszcze nieraz

Gosia i Krzysiu są menagerami numer 1 Z nimi można organizować każde spotkanie - to gwarancja powodzenia Buziaki dla Was

Cieszę się też, że mogłam spotkać innych ogrodowo zakręconych ludzi z forum Niektórych poznałam po raz pierwszy, a marzyłam o tym od dawna i wreszcie się udało Niezmiernie miło było spotkać tych, co już dobrze znam, to jest uczucie nie do opisania jaką radość czuję w sercu na Wasz widok

Zdjęć nie robiłam, chwytałam zachłannie wszystkie miłe chwile, by zostały w pamięci jak najdłużej. Za to bardzo miło oglądało mi się zdjęcia tych, którzy się nimi podzielili na tym wątku

Podróż do Poznania miałam z przygodami, bo mój pociąg najpierw był spóźniony 40 minut, potem dwa razy ostro hamował, bo na torach leżały drzewa po tej burzy. Pierwsze drzewo sprawnie usunięto, drugie było za duże. Najpierw czekaliśmy dość długo na straż pożarną, ale w końcu cofnięto nasz pociąg do Czechowic i stamtąd pojechaliśmy okrężną drogą. W rezultacie mój pociąg miał 6 godzinne opóźnienie. Ale dojechałam. W Poznaniu duże ochłodzenie i słońca brak.
gierczusia 16:45, 26 cze 2016

I ja dołaczam się do podziękowań dla Gospodarzy ,że postanowili zrobić cos tak cudownego dla Krzysia I Gosi za wszechobecne wsparcie i pomoc...iiii...za herbatkę dla Wszystkich przeuroczych Gości, którzy razem ze mna podziwiali ten cudowny ogród jesteście cudowni, dziękuję za radość , rozmowy o fffszytskim, za serdeczność
Zdjęcia ani jednego nie zrobiłam...jakaś pomroczność jasna na mnie padła przepraszam...ale zdjęć było tyle cudnych..i z daleka i z bliska i towarzyskich...że chyba niedosytu nie macie
Mam nadzieję, że okazji do podobnych spotkan będzie jeszcze mnóstwo i spotkamy się jeszcze nie raz żal mi tylko ,że nie ze wszystkimi się dość nagadałam, ale gdybym miała zaspokoić swoje apetyty to musielibyśmy chyba u Kindzi ze dwa dni nocować
Kindziu baaaaaardzo dziekuję za prezent suszy się

Buziaki
malkul 17:24, 26 cze 2016

I ja przebiegłam podziękować
Kindzi i jej drugiej stronie jabłka oraz mistrzom zamiesznia Gosi i jej drugiej połówce
wspaniali są bez dwóch zdań.
I wszystkim obecnym to był bardzo miły czas
i w podziękowaniu parę kadrów