Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie

Ukojenie

BasiaLT 08:27, 27 paź 2016

Ja uleglam wyprzedazowym okazjom za minus 80% to nawet eM chetny kupic
Mam gdzie przesadzic jakby cos

Z takich okazji to też bym chętnie skorzystała ale niestety, u nas takich nie widziałam. Stoją zdechlaki przesuszone i prawie nieżywe ale cena bez zmian. Szkoda bo przecena byłaby korzystna dla obu stron.
zoja 10:17, 27 paź 2016

zawitka napisał(a)
Zojka ja miałam nie kupować drzew ale ten płot sąsiadów mnie do tego zmusza Jak patrzę to Ty krzaczorków też masz sporo Pozdrawiam

ja lubię 'bezobslugowe' krzaczorki
pozdrawiam!
zoja 10:20, 27 paź 2016

BasiaLT napisał(a)

Z takich okazji to też bym chętnie skorzystała ale niestety, u nas takich nie widziałam. Stoją zdechlaki przesuszone i prawie nieżywe ale cena bez zmian. Szkoda bo przecena byłaby korzystna dla obu stron.

to chyba od sklepu zależy - "moje" stanowisko ogrodowe już przestało stać, bo wszystko wykupiono, a w innym Ler...yu stoją bidulki z normalną ceną i pewnie marnie skończą przykro patrzeć - miasto niby to samo, sklep ten sam a polityka inna
LyraBea 10:48, 27 paź 2016

BasiaLT napisał(a)

U mnie tak samo. W CO widać koniec sezonu, rośliny niemal martwe, zaniedbane, ale zero przecen. Dziwna polityka
LyraBea 10:53, 27 paź 2016

zoja napisał(a)

Beatko maluję raz w tygodniu - lakiery sally hansen, moje koleżanki z pracy chodzą na hybrydowe - co dwa tygodnie, ale ja lubię zmiany
Jak znajdę chwilę podeślę Ci namiar na All na moje "sekretne" podkład i top
Cebulek mi mało dziś kolejne pomarańczowe tulipany dokupiłam żeby od frontu posadzić , szachownice u mnie pierwszy raz i malutko, ale Hania z żywopłotków cisowych posadziła jak dobrze pamiętam 50!! u niej będziemy podziwiać
Dziękuję za namiary. Jak sie uporam z ogrodem to sprobuje podjąć kolejne podejście do moich pazurów.
P.S. Przedwczoraj pomalowałam wieczorem paznokcie nowym matowym lakierem, ktory sobie kupiła moja córa. Wczoraj wieczorem większość paznokci już miała odpryśnięte końcówki
Muszę odszukać wątek z żywopłotami cisowymi. Już dzisiaj sama stanę sie posiadaczką takiego malusiego. Troszkę mi ten fakt poprawił samopoczucie, bo miałam sadzić grabowy a coś nie nie do końca w tym pasowało.
zoja 11:25, 27 paź 2016

LyraBea napisał(a)
Dziękuję za namiary. Jak sie uporam z ogrodem to sprobuje podjąć kolejne podejście do moich pazurów.
P.S. Przedwczoraj pomalowałam wieczorem paznokcie nowym matowym lakierem, ktory sobie kupiła moja córa. Wczoraj wieczorem większość paznokci już miała odpryśnięte końcówki
Muszę odszukać wątek z żywopłotami cisowymi. Już dzisiaj sama stanę sie posiadaczką takiego malusiego. Troszkę mi ten fakt poprawił samopoczucie, bo miałam sadzić grabowy a coś nie nie do końca w tym pasowało.

nie cierpię matowych lakierów ;( tragiczne są i koszmarnie się zmywają - dla mnie matowy to nie lakier i też nie wspominam ich dobrze...

czekam na ten Twój cisowy żywopłot
zoja 12:12, 27 paź 2016

Taki mini ogrodek pokaze

zoja 12:17, 27 paź 2016

Mahonie:

Szalwia i pecherznica:
Kawa 12:19, 27 paź 2016

zoja napisał(a)
Taki mini ogrodek pokaze

jak z bajki
zoja 19:11, 27 paź 2016

Znowu uleglam cebulowemu szalenstwu...